Disclaimer

Disclaimer

“Electronica”, verleent u hierbij toegang tot https://skijar.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door “Electronica”en derden zijn toevertrouwd . “Electronica”behoudt zich daarbij het recht voor op ieder moment de inhoud aan te passen of onderelen te verwijderen zonder daarover aan jou mededeling te hoeven doen.

De data op “https://skijar.nl” is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van “Electronica”.

Info over aansprakelijkheid

De op https://skijar.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van “Electronica”.

In het bijzonder zijn alle prijzen op https://skijar.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op https://skijar.nl. “Electronica” oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. “Electronica” zal klachten over gebruikersinhoud ernstig onderzoeken en waar nodig ingrijpen . Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier .

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom liggen bij “Electronica” en haar bloggers (alle rechten voorbehouden), tenzij anders vermeld. Voor gebruik van content kun je contact met ons opnemen .

Inkomsten

Af en toe raadt “Electronica” bepaalde diensten en/of producten aan. Het kan zijn dat “Electronica” hiervoor een compensatie krijgt.