GSMWise – Samsung Galaxy S8 – Window View kunstleren Flip Case Hoesje – Wit (Forges) ▷

GSMWise - Samsung Galaxy S8 - Window View kunstleren Flip Case Hoesje - Wit in Forges

Geschikt voor: Samsung Galaxy S8

Bescherm met deze window view case je Samsung Galaxy S8 tegen stoten, krassen en vuil! De case is gemaakt van kunstleer en heeft een handig venster zodat je nooit meer notificaties mist! Het hoesje opent en sluit gemakkelijk door de flap aan de voorkant horizontaal naar de zijkant te openen of te sluiten. Door de flap helemaal naar achter te vouwen heb je geen last van het hoesje tijdens het bellen. Het hoesje is op maat gemaakt waardoor deze perfect past op je Samsung Galaxy S8.

Functionaliteiten van het Window View Case Hoesje

Dit hoesje beschermt je telefoon aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je telefoon stevig in het hoesje zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. De Window View functie van dit hoesje is passief wat wilt zeggen dat het venster van het hoesje alleen de mogelijkheid biedt om bijvoorbeeld berichten te zien of een oproep. Je kunt dus niet de telefoon bedienen door het venster van het hoesje. Wel is het venster op een plaats in het hoesje gemaakt zodat je altijd de belangrijkste notificaties meteen ziet. Voor alle aansluitingen, camera, knoppen en speaker van je Samsung Galaxy S8 zijn uitsparingen in het hoesje aangebracht zodat je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, een foto kunt maken of muziek kunt luisteren!

Kenmerken

  • Beschermhoes tegen krassen en stof
  • Beschermt de voorkant, achterkant en zijkanten
  • Merk: GSMWise
  • Materiaal: kunstleer
  • Type hoesje: Book case
  • Functionaliteit(en): Venster(Passief)

Dit product is geschikt voor: Samsung Galaxy S8 (EAN code: 8719684012903 ) (ID: 9200000080669933 GSMWise) Zal je binnenkort ook opnieuw speelgoed bestellen in Forges ? GSMWise - Samsung Galaxy S8 - Window View kunstleren Flip Case Hoesje - Wit in Forges

Shoppen in Henegouwen

Meestal wordt jouw goed “GSMWise – Samsung Galaxy S8 – Window View kunstleren Flip Case Hoesje – Wit” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Chimay (België).

Online in Chimay

Er zijn veel opties om koopwaar te vinden in Forges.


Er bestaan tal van winkels nabij Chimay.

Meestal wil je het ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.skijar.nl GSMWise - Samsung Galaxy S8 - Window View kunstleren Flip Case Hoesje - Wit in Forges