Samsung Galaxy S7 Edge – Litchi Wallet Case – Zwart (Wijhe) ☆☆☆

Samsung Galaxy S7 Edge - Litchi Wallet Case - Zwart in Wijhe

Geschikt voor: Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge Litchi Wallet Case

Deze wallet case is een stijlvolle oplossing om je nieuwe telefoon goed te beschermen tegen stoten, krassen en andere kleine beschadigingen. Dit hoesje is gemaakt van litchi leer, wat de hoes een luxe touch geeft. Ook is er in de flap van de hoes extra ruimte om pasjes op te bergen, en samen met de opbergruimte voor briefgeld of een notitie is deze telefoon hoes bijna een volwaardige portemonnee! In de hoes zit een TPU cover waar de telefoon in vast geklikt. Dit flexibele materiaal zorgt er voor dat alle hoeken en randen van de telefoon optimaal beschermd worden.

Deze wallet case is op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy S7 Edge

Aan de binnenkant van deze wallet case zit een flexibele houder waarin de telefoon geplaatst wordt zodat deze stevig op zijn plaats blijft. Alle knoppen en aansluitingen blijven bereikbaar in de wallet case waardoor je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, muziek kunt luisteren of een foto kunt maken! Om het bellen prettiger te maken, is het mogelijk om de voorkant van het hoesje om te vouwen naar achteren zodat je telefoon goed aansluit op je oor. Het hoesje sluit met een magneet sluiting.

Kenmerken:

  • Gemaakt van luxe litchi leer
  • Alle knoppen, aansluitingen en de camera blijven vrij
  • Ruimte voor 3 pasjes en briefgeld
  • Precies op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935)

(EAN code: 8719638124003 ) (ID: 9200000077730652 Case2go) Ga je zo meteen eveneens terug speelgoed kopen in Wijhe ? Samsung Galaxy S7 Edge - Litchi Wallet Case - Zwart in Wijhe

Webshops in Overijssel

Meestal wordt jouw artikel “Samsung Galaxy S7 Edge – Litchi Wallet Case – Zwart” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Olst-Wijhe (Nederland).

Winkels in Olst-Wijhe

Er zijn veel opties om items te vinden in Wijhe.


Er bestaan veel winkels nabij Olst-Wijhe.

Meestal wil je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.skijar.nl Samsung Galaxy S7 Edge - Litchi Wallet Case - Zwart in Wijhe