Hirschmann witte KabelKeur coaxkabel op haspel KOKA 9 ECA met 4G LTE protectie – 500 meter (Zandeweer) ▷

Hirschmann witte KabelKeur coaxkabel op haspel KOKA 9 ECA met 4G LTE protectie - 500 meter in Zandeweer

Hirschmann witte KabelKeur coaxkabel op haspel KOKA 9 ECA met 4G LTE protectie

Deze KOKA9ECA coaxkabel is de oplossing van Hirschmann voor de problemen die ontstaan wanneer kabels onvoldoende afgeschermd zijn en het 4G signaal binnendringt in uw CAI installatie. Deze KabelKeur (NL Kabel) goedgekeurde kabel biedt een optimale afscherming en is voorzien van de nieuwste technologiën.

De Hirschmann KOKA 9 ECA voorkomt storing als gevolg van het 4G netwerk

In Nederland worden steeds meer 4G masten geplaatst. Ideaal voor wie gebruik wil maken van het 4G netwerk, maar vervelend voor digitaal- en HD TV kijkend Nederland. Want op bepaalde frequenties, en dus op bepaalde zenders, kan het 4G netwerk gaan storen. Deze kabel, met 3-voudige afscherming en Hirschmann Multimedia 4G LTE protectie, is de oplossing. Door de afscherming kan het signaal wat door de coax kabel gaat, niet meer beinvloed worden door storende factoren van buitenaf.

CPR Approved / ECA

De Europese Commissie heeft op 1 juli 2016 de Construction Products Regulation (CPR) ingevoerd. Deze wetgeving heeft als doel om brandrisico’s binnen woningen en gebouwen te verminderen. CPR schrijft voor dat fabrikanten het brandgedrag van alle kabels, die gebruikt worden in gebouwgebonden installaties, voor 1 juli 2017 moeten laten testen, classificeren en certificeren. Hirschmann Multimedia heeft zich geconformeerd aan deze Europese wetgeving en de kabels die voldoen aan deze norm hebben als toevoeging ECA. ECA is de brandclassificatie voor kabels bij CPR en NEN 8012.

Lage demping

De KOKA9 ECA is uitermate geschikt voor langere lengtes aangezien deze weinig kwaliteitverlies laat zien over langere afstanden. De robuustheid van deze kabel maakt het ook mogelijk deze door kruipruimten en buizen te treken.

Eigenschappen Hirschmann KOKA9 ECA 4G/LTE proof coaxkabel

– hoge kwaliteit coaxkabel
– 4G LTE protectie (4G proof)
– met meteraanduiding op de kabel
– KabelKeur / NL Kabel gecertificeerd voor toepassing in netwerken van de grote kabelexploitanten
– CPR Approved / ECA

De KOKA9ECA coaxkabel kan gebruikt worden voor het doorgeven van:

– analoge en digitale TV en radio
– High Definition TV (HDTV)
– interactieve TV waaronder Video On Demand en Uitzending Gemist
– kabelinternet en telefonie

Om de KOKA9ECA optimaal te installeren heeft u nodig:

– Coax IEC connectoren (4G afgeschermd)
– F-connector connectoren (4G afgeschermd)
– coaxkabel stripper
– kabelklemmen om de kabel netjes weg te werken (EAN code: 8719632680260 ) (ID: 9200000079522259 Hirschmann) Zal je straks ook terug speelgoed aanschaffen in Zandeweer ? Hirschmann witte KabelKeur coaxkabel op haspel KOKA 9 ECA met 4G LTE protectie - 500 meter in Zandeweer

Samen in Groningen

Meestal wordt jouw artikel “Hirschmann witte KabelKeur coaxkabel op haspel KOKA 9 ECA met 4G LTE protectie – 500 meter” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Elektronica in de streek van Eemsmond (Nederland).

Waar? in Eemsmond

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te zoeken in Zandeweer.


Er zijn tal van shops nabij Eemsmond.

Misschien kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! skijar.nl Hirschmann witte KabelKeur coaxkabel op haspel KOKA 9 ECA met 4G LTE protectie - 500 meter in Zandeweer