Wiko Freddy Tempered Glass Screen Protector (Bailièvre) ☆☆☆☆

Wiko Freddy Tempered Glass Screen Protector in Bailièvre

Geschikt voor: Wiko Freddy 4G

Een tempered glass screen protector is niet zomaar een screen protector. Door gebruik te maken van nano technologieën is men er in geslaagd om screen protector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale display folie voor de Wiko Freddy. De tempered glass screen protector biedt meer bescherming tegen krassen en stoten. De folie is ook nog eens vrij dun waardoor u er absoluut geen hinder van zult ondervinden als u deze heeft geplaatst op uw Wiko Freddy. Dankzij een ronde afwerking loopt u geen gevaar u aan het glas te snijden.

Schoon scherm

Het grote voordeel van de tempered glass screen protector is dat deze er voor zorgt dat er geen vieze vlekken op het scherm komen. Door de nanotechnologie op de bovenste laag van de tempered glass zal ook olie of een watervaste stift niet hechten. Hierdoor blijft uw scherm altijd mooi schoon.

Installatie

De tempered glass screen protector is gemakkelijk te installeren. In de verpakking zijn een schoonmaakdoekje, een stof absorberende sticker en een alcohol gaasje meegeleverd. Door eerst het toestel netjes vuil en stof vrij te maken kan vervolgens de tempered glass screen protector worden aangebracht. De tempered glass hoeft enkel op het scherm geplaatst te worden, waarna u er met 1 vinger op kunt drukken. De folie zal zich nu vanzelf gaan hechten aan het scherm. Als er toch nog kleine luchtbelletjes onder zichtbaar zijn dan kunt u deze gemakkelijk met uw vinger weg drukken.

Waarom een tempered glass?

  • Op maat gemaakt voor de Wiko Freddy
  • Geen vieze vingers, of andere viezigheid op het scherm
  • Beschermt uw Wiko Freddy tegen krassen en stoten

(EAN code: 8719246115769 ) (ID: 9200000080329694 GSMpunt.nl) Zal je zo meteen eveneens terug klus gerief aanschaffen in Bailièvre ? Wiko Freddy Tempered Glass Screen Protector in Bailièvre

Samen in Henegouwen

Meestal wordt jouw goed “Wiko Freddy Tempered Glass Screen Protector” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Screenprotectors in de regio van Chimay (België).

Online in Chimay

Er zijn verschillende manieren om deals te bestellen in Bailièvre.


Er bestaan tal van winkels nabij Chimay.

Meestal kan je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! WWW.skijar.nl Wiko Freddy Tempered Glass Screen Protector in Bailièvre