Nokia 3 Portemonnee Hoesje Print Veren (Meer) ☆

Nokia 3 Portemonnee Hoesje Print Veren in Meer

Geschikt voor: Nokia 3

Geef uw Nokia 3 een stijlvol uiterlijk met dit Portemonnee Hoesje Print. Deze hoes is perfect op maat voor de Nokia 3 en vormt zich als een tweede huid om het toestel, waardoor het optimale bescherming biedt. Strategisch geplaatste uitsparingen zorgen er verder voor dat u uw toestel zonder belemmeringen kunt gebruiken.

Bescherming voor uw Nokia 3

De belangrijkste functie van een hoesje is uiteraard bescherming. Dit Portemonnee Hoesje Print is vervaardigd van hoogwaardig PU-leer. Dit is een hoogwaardig imitatieleer dat zowel de achterzijde als de voorzijde van het toestel bedekt. Binnen in de wallet case is een TPU frame waar u uw Nokia 3 eenvoudig in kunt klikken. Dit frame biedt een tweede laag aan bescherming en houdt de telefoon stevig op zijn plek. Uiteraard mag bescherming niet ten kosten gaan van gebruiksgemak. Daarom zijn er strategische uitsparingen voor bijvoorbeeld de camera, USB poort, volumeknoppen en alle andere benodigde knoppen en aansluitingen.

Portemonnee functie en ingebouwde stand

De flip van dit Portemonnee Hoesje Print is voorzien van maar liefst 9 pashouders. Hierdoor kunt u eenvoudig uw pinpas, ID kaart of OV-Chipkaart meenemen in hetzelfde pakketje als uw Nokia 3 en is een gewone portemonnee overbodig.

De flip die uw telefoon aan de voorzijde van uw telefoon bescherming biedt is om te vouwen om een standaardje voor uw Nokia 3 te vormen. Dit is ideaal voor als u een video wilt bekijken op uw telefoon.

Nokia 3 Portemonnee Hoesje Print in het kort

  • Biedt goede bescherming
  • Voorzien van handige magnetische sluiting
  • Biedt ruimte voor extra pasjes en briefgeld
  • Vervaardigd uit TPU en PU-leer
  • Geeft een uniek en stijlvol design

(EAN code: 8719246114359 ) (ID: 9200000079956235 GSMpunt.nl) Zal je straks ook opnieuw kleding kopen in Meer ? Nokia 3 Portemonnee Hoesje Print Veren in Meer

Klussen in Overijssel

Meestal wordt jouw goed “Nokia 3 Portemonnee Hoesje Print Veren” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Twenterand (Nederland).

Waar? in Twenterand

Er zijn veel opties om items te vinden in Meer.


Er zijn tal van shops nabij Twenterand.

Misschien wil je het ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! skijar.nl Nokia 3 Portemonnee Hoesje Print Veren in Meer