Tempered Glass Protector geschikt voor Vodafone Smart Mini 7 , transparant , merk i12Cover (Roloux) ☆

Tempered Glass Protector geschikt voor Vodafone Smart Mini 7 , transparant , merk i12Cover in Roloux

UniverseleVodafone Smart Mini 7Tempered Glass Protector

Deze universele 4 inch Tempered Glass Protectoris een onmisbaar accessoire als u zuinig bent op uw Vodafone Smart Mini 7. Met een Tempered Glass Protectorbeschermt u het scherm zonder afbreuk te doen aan het uiterlijk en de functionaliteit. De screenprotector is geschikt voor Vodafone Smart Mini 7 met een schermvan 4 inch.

De protector is voorzien van een handig uitsparingzodat de earspeaker altijd vrij is. De Tempered Glass Protector is een revolutie op gebied van screenprotectors. Dit is geen lastig aan te brengen folie, maar een protector gemaakt van gehard glas voor de beste bescherming van uw Vodafone Smart Mini 7. De Tempered Glass Screen Protector is heel eenvoudig aan te brengen, zonder gedoe met al die irritante luchtbelletjes.

Optimale display bescherming

Doordat deze display bescherming is gemaakt van gehard glas, biedt het niet alleen bescherming tegen krassen, maar ook stoten. Na het aanbrengen ontstaat er namelijk een soort luchtlaagje welke als demping functioneert. De kans op een gebroken scherm wordt zo sterk gereduceerd. Naast de beschermende factor is het glas voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken tot een minimum beperkt worden en het glas makkelijk schoon te houden is.

De tempered glass protector is geschikt uwVodafone Smart Mini 7met een 4 inch display. Deze universele protector zal niet altijd de gehele voorzijde bedekken, zo kunt u deze tempered glass protector altijd gebruikenin combinatie met uw telefoonhoes.

Gratis verzending!

Bent u op zoek naar de beste bescherming voor het kostbare scherm van uw Vodafone Smart Mini 7? Deze Tempered Glass Screen Protector is dan een verstandige keuze!

Wordt geleverd inclusief een micro fiber schoonmaakdoekje en een stof verwijder doekje.

(EAN code: 8719177822156 ) (ID: 9200000083550305 i12Cover) Zal je zo meteen ook opnieuw kleding bestellen in Roloux ? Tempered Glass Protector geschikt voor Vodafone Smart Mini 7 , transparant , merk i12Cover in Roloux

Samen in Luik

Meestal wordt jouw bestelling “Tempered Glass Protector geschikt voor Vodafone Smart Mini 7 , transparant , merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Screenprotectors in de streek van Fexhe-le-Haut-Clocher (België).

Waar? in Fexhe-le-Haut-Clocher

Er zijn verschillende opties om artikelen te vinden in Roloux.


Er bestaan veel winkels nabij Fexhe-le-Haut-Clocher.

Meestal wil je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.skijar.nl Tempered Glass Protector geschikt voor Vodafone Smart Mini 7 , transparant , merk i12Cover in Roloux