Dell Chromebook 11 Luxe laptoptas met hoofdtelefoon doorgang en extra veel opbergvakken, 13-14 inch schoudertas/messenger met laptopvak van maximaal ca. 340 x 290 mm, zwart , merk i12Cover (Nuenen) ▷

Dell Chromebook 11 Luxe laptoptas met hoofdtelefoon doorgang en extra veel opbergvakken, 13-14 inch schoudertas/messenger met laptopvak van maximaal ca. 340 x 290 mm, zwart , merk i12Cover in Nuenen

Geschikt voor: Dell Chromebook 11

Luxe schoudertas/laptoptas voor o.a. Dell Chromebook 11 (maat M).

Deze schoudertas is dé ideale laptoptas voor diegene die de Dell Chromebook 11 vaak mee op weg neemt en op zoek is naar goede bescherming met extra veel opbergmogelijkheden voor randapparatuur en andere accessoires. Het voorvak, welke geschikt is voor het opbergen van een bijvoorbeeld een tablet of uw smartphone, is voorzien van een audio-/laadkabel doorgang. Deze extra optie maakt het mogelijk om naar muziek te luisteren of het toestel op te laden, zonder deze uit de laptoptas te hoeven halen.

Het is een universele 13 tot 14 inch laptoptas met een laptopvak maximaal ca. 340 x 290 mm, welke goed bruikbaar is voor de Dell Chromebook 11.

Extra veel opbergmogelijkheden

Uw Dell Chromebook 11 kunt u veilig opbergen in het hoofdvak. Dit vak is voorzien van een afscheiding, zodat de laptop altijd een eigen plekje heeft. Zo kunt u in het hoofdvak ook veilig randapparatuur, boeken of andere accessoires opbergen, zonder de Dell Chromebook 11 te beschadigen. Daarnaast bevinden zich aan de voorzijde van de laptoptas nog twee extra opbergvakken. Het voorste vak is geschikt voor bijvoorbeeld een tablet. Onderweg naar muziek luisteren of de tablet opladen is geen probleem, want u kunt gebruik maken van de handige audio-/laadkabel doorgang. En bent u ook altijd op zoek naar uw pen die ergens onderin de tas verstopt zit? Met deze laptoptas is dit verleden tijd. Het middelste vak is voorzien van drie houdertje voor pennen en drie kleine vakjes voor andere kleine accessoires of uw sleutelbos.

Goede en extra sterke bescherming

De Dell Chromebook 11 en andere apparatuur zal goed worden beschermd door extra stevige wanden. Zo kunt u de notebook met een gerust hart meenemen naar uw werk, afspraak, studie, op vakantie, etc. Alle vakken worden afgesloten met een ritssluiting en het spatwaterafstotende materiaal zorgt ervoor dat een regenbuitje onderweg geen kwaad kan.

U kunt de tas comfortabel en veilig meenemen d.m.v. de afneembare schouderband of door de tas te dragen aan het handvat. Het is maar net wat uw voorkeur heeft. De schouderband is makkelijk in lengte te verstellen voor een optimaal draagcomfort.
Met dank aan de stevige bodem en twee voetjes aan de onderzijde kunt u de tas met een gerust hart op de vloer neerzetten. De laptoptas zal netjes rechtop blijven staan. Dit hangt natuurlijk wel af van de manier waarop u de tas heeft ingepakt.

Belangrijke kenmerken:

– Audio/laadkabel-doorgang
– Veel opbergmogelijkheden
– Comfortabel mee te nemen
– Biedt goede bescherming
– Zwart met blauwe accenten
– Ritssluiting
– Verstelbare schouderband (afneembaar)
– Geschikt om uw Dell Chromebook 11 in mee te nemen
– Buitenafmeting laptoptas: 38 x 31 x 8 cm. (EAN code: 8719177460761 ) (ID: 9200000053016864 i12Cover) Zal je straks ook terug parfum bestellen in Nuenen ? Dell Chromebook 11 Luxe laptoptas met hoofdtelefoon doorgang en extra veel opbergvakken, 13-14 inch schoudertas/messenger met laptopvak van maximaal ca. 340 x 290 mm, zwart , merk i12Cover in Nuenen

Online in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw item “Dell Chromebook 11 Luxe laptoptas met hoofdtelefoon doorgang en extra veel opbergvakken, 13-14 inch schoudertas/messenger met laptopvak van maximaal ca. 340 x 290 mm, zwart , merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Nuenen, Gerwen en Nederwetten (Nederland).

Bestellen? in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Er zijn verschillende manieren om items te bestellen in Nuenen.


Er zijn tal van shops nabij Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

Misschien wil je het ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! WWW.skijar.nl Dell Chromebook 11 Luxe laptoptas met hoofdtelefoon doorgang en extra veel opbergvakken, 13-14 inch schoudertas/messenger met laptopvak van maximaal ca. 340 x 290 mm, zwart , merk i12Cover in Nuenen