“Waterdichte telefoonhoes voor Alcatel One Touch 10.10 met audio / koptelefoon doorgang, zwart , merk i12Cover” (Middelkerke) ☆☆☆☆


Geschikt voor: Alcatel One Touch 10 | One

Waterdichte hoes voor Alcatel One Touch 10.10 met audio / koptelefoon doorgang.
Op zoek naar een hoesje waarin uw Alcatel One Touch 10.10 veilig is te gebruiken in (de buurt van) water? Dan is dit een geschikt accessoire voor u! In deze waterdichte hoes is uw telefoon veilig beschermd tegen o.a. water, zand, stof en krassen.
Ideaal voor op vakantie
Deze water- en stofbestendige telefoonhoes is hét ideale accessoire voor op vakantie. Met de waterdichte telefoonhoes kunt u het touchscreen van uw Alcatel One Touch 10.10 gewoon blijven bedienen. Een extra voordeel van dit model is de 3,5 mm audiodoorgang. Dat maakt het mogelijk om (waterbestendige) oordopjes of een headset aan te sluiten. Handig om op het strand of aan het zwembad naar uw favoriete muziek te luisteren of te telefoneren, terwijl uw Alcatel One Touch 10.10 volledig beschermd wordt tegen onder andere water en zand. Of wat te denken van het maken van een te gekke onderwater video of foto?s van mooie koraalriffen tijdens het snorkelen.
Goede pasvorm voor Alcatel One Touch 10.10
De universele waterdichte telefoonhoes is geschikt voor een Alcatel One Touch 10.10.
Tip! De waterdichte telefoonhoes is niet alleen geschikt voor uw Alcatel One Touch 10.10. U kunt hem natuurlijk ook gebruiken voor bijvoorbeeld uw reisdocumenten, medicijnen of geld.
Aanvullende informatie
Een band is meegeleverd om de hoes om uw nek te hangen of om de hem veilig mee in het water te nemen.
Let er voor gebruik wel op dat u de telefoonhoes op de juiste manier goed heeft gesloten alvorens gebruik in het water. Wij raden aan om het product eerst te testen met bijvoorbeeld een stuk (keuken)papier of iets dergelijks. Zo bent u er zeker van dat de hoes echt waterdicht is, voordat u de hoes gaat gebruiken met uw kostbare Alcatel One Touch 10.10 erin, hiervoor bent u zelf verantwoordelijk. (EAN code: 8719177209650 ) (ID: 9200000049522628 i12Cover) Ga je straks ook terug parfum aanschaffen in Middelkerke ?

Shoppen in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw bestelling “”Waterdichte telefoonhoes voor Alcatel One Touch 10.10 met audio / koptelefoon doorgang, zwart , merk i12Cover”” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Middelkerke (België).

Online in Middelkerke

Er zijn veel opties om deals te vinden in Middelkerke.


Er bestaan veel shops nabij Middelkerke.

Meestal wil je het ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.skijar.nl