Waterdichte telefoonhoes voor Sony Xperia E1 met audio / koptelefoon doorgang, zwart , merk i12Cover (Ocquier) ☆

Waterdichte telefoonhoes voor Sony Xperia E1 met audio / koptelefoon doorgang, zwart , merk i12Cover in Ocquier

Geschikt voor: Sony Xperia E 1

Waterdichte hoes voor Sony Xperia E1 met audio / koptelefoon doorgang.
Op zoek naar een hoesje waarin uw Sony Xperia E1 veilig is te gebruiken in (de buurt van) water? Dan is dit een geschikt accessoire voor u! In deze waterdichte hoes is uw telefoon veilig beschermd tegen o.a. water, zand, stof en krassen.
Ideaal voor op vakantie
Deze water- en stofbestendige telefoonhoes is hét ideale accessoire voor op vakantie. Met de waterdichte telefoonhoes kunt u het touchscreen van uw Sony Xperia E1 gewoon blijven bedienen. Een extra voordeel van dit model is de 3,5 mm audiodoorgang. Dat maakt het mogelijk om (waterbestendige) oordopjes of een headset aan te sluiten. Handig om op het strand of aan het zwembad naar uw favoriete muziek te luisteren of te telefoneren, terwijl uw Sony Xperia E1 volledig beschermd wordt tegen onder andere water en zand. Of wat te denken van het maken van een te gekke onderwater video of foto?s van mooie koraalriffen tijdens het snorkelen.
Goede pasvorm voor Sony Xperia E1
De universele waterdichte telefoonhoes is geschikt voor een Sony Xperia E1.
Tip! De waterdichte telefoonhoes is niet alleen geschikt voor uw Sony Xperia E1. U kunt hem natuurlijk ook gebruiken voor bijvoorbeeld uw reisdocumenten, medicijnen of geld.
Aanvullende informatie
Een band is meegeleverd om de hoes om uw nek te hangen of om de hem veilig mee in het water te nemen.
Let er voor gebruik wel op dat u de telefoonhoes op de juiste manier goed heeft gesloten alvorens gebruik in het water. Wij raden aan om het product eerst te testen met bijvoorbeeld een stuk (keuken)papier of iets dergelijks. Zo bent u er zeker van dat de hoes echt waterdicht is, voordat u de hoes gaat gebruiken met uw kostbare Sony Xperia E1 erin, hiervoor bent u zelf verantwoordelijk. (EAN code: 8719177206338 ) (ID: 9200000049522508 i12Cover) Ga je straks ook opnieuw parfum aanschaffen in Ocquier ? Waterdichte telefoonhoes voor Sony Xperia E1 met audio / koptelefoon doorgang, zwart , merk i12Cover in Ocquier

Samen in Luik

Meestal wordt jouw artikel “Waterdichte telefoonhoes voor Sony Xperia E1 met audio / koptelefoon doorgang, zwart , merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de regio van Clavier (België).

Bestellen? in Clavier

Er zijn verschillende opties om items te spotten in Ocquier.


Er bestaan veel winkels nabij Clavier.

Vaak zul je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Waterdichte telefoonhoes voor Sony Xperia E1 met audio / koptelefoon doorgang, zwart , merk i12Cover in Ocquier