Huawei P9 Plus Booktype Cover Blad Design – Zwart (Oostdorp) ▷

Huawei P9 Plus Booktype Cover Blad Design - Zwart in Oostdorp

Geschikt voor: Huawei P9 Plus

Huawei P9 Plus Booktype Cover Blad Design – Zwart

Deze hoogwaardige bookcase biedt optimale bescherming voor uw smartphone en is erg handig en gemakkelijk in gebruik. Het cover is gemaakt van hoogwaardig kunstleder en aan de binnenkant bezit het cover een perfect passende houder, waarmee de telefoon rondom goed beschermd is. Daarnaast biedt de bookcase de mogelijkheid om het telefoonhoesje ook als portefeuille te gebruiken. Aan de binnenzijde is er ruimte voor pasjes en briefgeld. Door de krachtige magneetsluiting blijft de bookcase goed afgesloten en wordt de smartphone beschermd tegen stoten, krassen en stof. Gebruik de steunfunctie van de bookcase om de telefoon horizontaal op tafel zetten, voor het rustig bekijken van een filmpje of het lezen van een document.

Uitsparingen

Alle knoppen en functies van de smartphone blijven bruikbaar terwijl deze in de bookcase zit. De uitsparingen aan weerszijden zorgen ervoor dat de knoppen en aansluitingen toegankelijk blijven. Ook is er een opening voor de camera en flitser aanwezig.

Kenmerken:

  • Pasjeshouders – berg uw pasjes en briefgeld gemakkelijk op
  • Standfunctie – zet uw telefoon horizontaal rechtop
  • Hoogwaardig kunstleder
  • Perfecte bescherming
  • Bezit slimme uitsparingen

(EAN code: 8719123348792 ) (ID: 9200000072245637 Telefoonhoesjestore.nl) Ga je straks ook opnieuw kleding aanschaffen in Oostdorp ? Huawei P9 Plus Booktype Cover Blad Design - Zwart in Oostdorp

Webshops in Gelderland

Meestal wordt jouw goed “Huawei P9 Plus Booktype Cover Blad Design – Zwart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Ede (Nederland).

Online in Ede

Er zijn veel opties om items te vinden in Oostdorp.


Er bestaan veel winkels nabij Ede.

Misschien wil je het ook online bestellen, bv. via bol.com !! www.skijar.nl Huawei P9 Plus Booktype Cover Blad Design - Zwart in Oostdorp