LG X Power Book Case Hoesje – Rood (Groot Maarslag) ☆☆☆☆

LG X Power Book Case Hoesje - Rood in Groot Maarslag

Geschikt voor: LG X Power

LG X Power Book Case Hoesje – Rood

Deze hoogwaardige bookcase biedt optimale bescherming voor uw smartphone en is erg handig en gemakkelijk in gebruik. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig kunstleder en aan de binnenkant bezit het hoesje een perfect passende houder, waarmee de telefoon rondom goed beschermd is. Daarnaast biedt de bookcase de mogelijkheid om het telefoonhoesje ook als portefeuille te gebruiken. Aan de binnenzijde is er ruimte voor pasjes en briefgeld. Door de krachtige magneetsluiting blijft de bookcase goed afgesloten en wordt de smartphone beschermd tegen stoten, krassen en stof. Gebruik de steunfunctie van de bookcase om de telefoon horizontaal op tafel zetten, voor het rustig bekijken van een filmpje of het lezen van een document.

Uitsparingen

Alle knoppen en functies van de smartphone blijven bruikbaar terwijl deze in de bookcase zit. De uitsparingen aan weerszijden zorgen ervoor dat de knoppen en aansluitingen toegankelijk blijven. Ook is er een opening voor de camera en flitser aanwezig.

Kenmerken:

  • Pasjeshouders – berg uw pasjes en briefgeld gemakkelijk op
  • Standfunctie – zet uw telefoon horizontaal rechtop
  • Hoogwaardig kunstleder
  • Perfecte bescherming
  • Bezit slimme uitsparingen

(EAN code: 8719123315596 ) (ID: 9200000072164030 Telefoonhoesjestore.nl) Ga je straks ook opnieuw speelgoed kopen in Groot Maarslag ? LG X Power Book Case Hoesje - Rood in Groot Maarslag

Shoppen in Groningen

Meestal wordt jouw goed “LG X Power Book Case Hoesje – Rood” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van De Marne (Nederland).

Bestellen? in De Marne

Er zijn veel opties om artikelen te vinden in Groot Maarslag.


Er bestaan veel winkels nabij De Marne.

Vaak kan je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.skijar.nl LG X Power Book Case Hoesje - Rood in Groot Maarslag