Polkadot Hoes voor de Hp Pro Slate 8, Diamond Class Cover met Multi-stand, merk i12Cover (De Munte) ☆☆☆☆

Polkadot Hoes  voor de Hp Pro Slate 8, Diamond Class Cover met Multi-stand, merk i12Cover in De Munte

Geschikt voor: Hp Pro Slate 8

Hp Pro Slate 8 Diamond Class Polkadot Hoes met Multi-standDeze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Hp Pro Slate 8. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.
Handige Multi-standDe hoes heeft een handige Multi-stand. Dit maakt het mogelijk om de Hp Pro Slate 8 in landschap modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit meerdere kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Hp Pro Slate 8 of als u het toestel als fotolijstje wilt gebruiken.
Verfijnde materialenDe Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Hp Pro Slate 8. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Hp Pro Slate 8 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand.
Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteemDe Hp Pro Slate 8 wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de Hp Pro Slate 8 het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.
Polkadot coverDeze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polka dot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.
Deze Diamond Class Polkadot case met standaard Multi-stand is van het merk i12Cover. (EAN code: 8719019715974 ) (ID: 9200000039534406 i12Cover) Ga je binnenkort eveneens opnieuw kleding kopen in De Munte ? Polkadot Hoes  voor de Hp Pro Slate 8, Diamond Class Cover met Multi-stand, merk i12Cover in De Munte

Online in Zeeland

Meestal wordt jouw artikel “Polkadot Hoes voor de Hp Pro Slate 8, Diamond Class Cover met Multi-stand, merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Sluis (Nederland).

Winkels in Sluis

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te zoeken in De Munte.


Er zijn tal van winkels nabij Sluis.

Vaak zul je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.skijar.nl Polkadot Hoes  voor de Hp Pro Slate 8, Diamond Class Cover met Multi-stand, merk i12Cover in De Munte