10.1 inch Tablet case met 360 graden draaibare Multi-stand (De Grits) ▷

10.1 inch Tablet case met 360 graden draaibare Multi-stand in De Grits

Geschikt voor: Universeel

360 Multi-stand Slim Case.
Universele slim case passend voor veel 9 t/m 10.1 inch tablet modellen en eventueel eReaders met een overeenkomende maat. De passende minimale en maximale maten staan onderaan deze tekst vermeld. Veilig bevestigd in de slim case is uw tablet goed beschermd tegen krassen en de kans op andere schades tijdens normaal dagelijks gebruik.
Betrouwbare bevestiging
De hoes is vervaardigd van PU leer met een microvezel binnenvoering om krassen aan uw tablet te voorkomen. Aan de binnenzijde vindt u tevens het roteerbare gedeelte met vier stevige bevestigingsklemmen. Deze klemmen vallen over de vier hoeken van uw tablet en stevige elastieken banden houden het toestel stevig op zijn plaats. Dit zorgt voor een betrouwbare bevestiging in de case.
Multi-stand 360 graden draaibaar
De multi-stand maakt het mogelijk om uw tablet op een tafel of bureau te positioneren, zonder het toestel vast te hoeven houden. U heeft hierbij de keuze uit een horizontale (landschap) of verticale (portret) positie. Handig voor het voeren van Skype-gesprekken, het bekijken van films en andere media of om een diapresentatie van foto`s te bekijken.
De magneet sluiting zorgt ervoor dat de cover gesloten blijft en uw scherm vrij van krassen tijdens het meenemen van de tablet in bijvoorbeeld een tas. Met dank aan drie extra vakjes kunt u ook nog pasjes of visitekaartjes opbergen in de slim case.
Gratis verzending!
Dit 10.1 inch tablet hoesje is een voordelige optie voor wie op zoek is naar goede bescherming en de mogelijkheid de tablet 360 graden te kunnen draaien in de case. (EAN code: 8719019617636 ) (ID: 9200000039498075 i12Cover) Zal je binnenkort eveneens opnieuw klus gerief aanschaffen in De Grits ? 10.1 inch Tablet case met 360 graden draaibare Multi-stand in De Grits

Klussen in Friesland

Meestal wordt jouw item “10.1 inch Tablet case met 360 graden draaibare Multi-stand” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Littenseradiel (Nederland).

Waar? in Littenseradiel

Er zijn veel opties om artikelen te vinden in De Grits.


Er zijn tal van winkels nabij Littenseradiel.

Vaak kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.skijar.nl 10.1 inch Tablet case met 360 graden draaibare Multi-stand in De Grits