“””Lenovo Tab A10 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, blauw , merk i12Cover””” (Lapscheure) ☆


Geschikt voor: Lenovo Tab A10

Lenovo Tab A10 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand. Deze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Lenovo Tab A10. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.
360 graden draaibare Multi-stand De hoes heeft een Multi-stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om de Lenovo Tab A10 zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Lenovo Tab A10 of als u de tablet als fotolijstje wilt gebruiken. Door een drukknopsysteem is het binnenste gedeelte uit de hoes te “klikken”, zodat er extra makkelijk met de Lenovo Tab A10 te werken is op momenten dat er geen standfunctie nodig is.
De Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Lenovo Tab A10. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Lenovo Tab A10 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand samen met de drie positioneringsstrips.
Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem De Lenovo Tab A10 wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.
Deze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering.
Deze Diamond Class Polkadot case met 360 graden roteerbare Multi-stand is van het merk i12Cover. (EAN code: 8719019392373 ) (ID: 9200000039495347 i12Cover) Zal je straks eveneens opnieuw kleding aanschaffen in Lapscheure ?

Online in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw item “”””Lenovo Tab A10 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, blauw , merk i12Cover”””” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Damme (België).

Waar? in Damme

Er zijn verschillende opties om items te spotten in Lapscheure.


Er zijn veel shops nabij Damme.

Vaak zul je het ook online bestellen, bv. via bol.com !! skijar.nl