Keyboard Case voor de Odys Neo Quad 10, QWERTY Toetsenbordhoes, Rood, merk i12Cover (Romerée) ☆☆☆☆

Keyboard Case voor de Odys Neo Quad 10, QWERTY Toetsenbordhoes, Rood, merk i12Cover in Romerée

Geschikt voor: Odys Neo Quad 10

Deze universele keyboard case met een ingebouwd QWERTY toetsenbord is passend voor uw Odys Neo Quad 10.

De keyboard case biedt een uitstekende en stijlvolle bescherming aan uw Odys Neo Quad 10. De cover is gemaakt van hoogwaardig PU leer, is duurzaam en makkelijk in het gebruik. U bevestigd de tablet door de flexibele uitschuifbare klemmen in de linker- en rechterbovenhoeken op maat bij te stellen. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes. Een magnetische sluiting zorgt ervoor dat de cover alleen open gaat wanneer u dat wilt. De keyboard case heeft een standaard waardoor u de Odys Neo Quad 10 rechtopstaand in landschap modus kunt plaatsen.

Het toetsenbord heeft een normale QWERTY layout. Dankzij de eenvoudige Plug and Play optie met een standaard USB 2.0-aansluiting, en in het geval van de zwarte versie ook een micro-USB aansluiting, kunt u snel en eenvoudig aan de slag. U kunt dan typen waar en wanneer u maar wilt, ook met een andere tablet.

Optioneel is een verloopstekker bij te bestellen via 123BestDeal, als de leverancier van de Odys Neo Quad 10 deze niet meegeleverd heeft. In de praktijk is dit meestal niet nodig.

De keyboard case is van het merk i12Cover.

Buitenmaat van de complete hoes is +/- 284*190*30mm

(EAN code: 8719019099791 ) (ID: 9200000036218271 i12Cover) Ga je straks eveneens opnieuw klus gerief aanschaffen in Romerée ? Keyboard Case voor de Odys Neo Quad 10, QWERTY Toetsenbordhoes, Rood, merk i12Cover in Romerée

Shoppen in Namen

Meestal wordt jouw bestelling “Keyboard Case voor de Odys Neo Quad 10, QWERTY Toetsenbordhoes, Rood, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Doische (België).

Online in Doische

Er zijn veel manieren om artikelen te vinden in Romerée.


Er zijn tal van winkels nabij Doische.

Vaak kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! skijar.nl Keyboard Case voor de Odys Neo Quad 10, QWERTY Toetsenbordhoes, Rood, merk i12Cover in Romerée