Shop4 – iPhone 8 Plus Hoesje – Wallet Case Lychee Groen (Koekange) ☆

Shop4 - iPhone 8 Plus Hoesje - Wallet Case Lychee Groen in Koekange

Bescherm met deze groene lychee wallet case je iPhone 8 Plus tegen stoten, krassen en vuil! Het hoesje is gemaakt van kunstleer en heeft een lichte kreuk in het leer met een licht reliëf, hierdoor krijgt het hoesje een mooie uitstraling. Door de vele opbergmogelijkheden en volledige bescherming lijkt het hoesje bijna op een volwaardige portemonnee! Het hoesje is op maat gemaakt waardoor deze perfect past op je iPhone 8 Plus.

Functionaliteiten van het Wallet Case Hoesje

Dit hoesje beschermt je telefoon aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je telefoon stevig in het hoesje zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. Door de handige opbergruimte in het hoesje neem je gemakkelijk pasjes of zakenkaartjes mee. Het handige insteekvak kan gebruikt worden om briefgeld in op te bergen, of een extra pasje. Plaats het hoesje in een handige stand om prettig naar een film of serie te kijken. Door het hoesje te sluiten met de magneetsluiting zorg je ervoor dat het hoesje goed dicht blijft zitten en het scherm beschermd blijft. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker van je iPhone 8 Plus zijn uitsparingen in het hoesje aangebracht zodat je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, muziek kunt luisteren of een foto kunt maken!

(EAN code: 8718923442204 ) (ID: 9200000082257752 Shop4) Zal je zo meteen ook terug kleding bestellen in Koekange ? Shop4 - iPhone 8 Plus Hoesje - Wallet Case Lychee Groen in Koekange

Online in Drenthe

Meestal wordt jouw goed “Shop4 – iPhone 8 Plus Hoesje – Wallet Case Lychee Groen” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van De Wolden (Nederland).

Waar? in De Wolden

Er zijn verschillende opties om deals aan te schaffen in Koekange.


Er bestaan veel shops nabij De Wolden.

Vaak zul je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! skijar.nl Shop4 - iPhone 8 Plus Hoesje - Wallet Case Lychee Groen in Koekange