Mercury Goospery – Samsung Galaxy A5 (2017) Hoesje – Wallet Case Canvas Grijs (Chastre-Villeroux-Blanmont) ☆

Mercury Goospery - Samsung Galaxy A5 (2017) Hoesje - Wallet Case Canvas Grijs in Chastre-Villeroux-Blanmont

Geschikt voor: Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy A5 (2017) Wallet Case

Bescherm met deze groene canvas wallet case je Samsung Galaxy A5 (2017) tegen stoten, krassen en vuil! Mercury Goospery maakt hoesjes van hoge kwaliteit met het oog op detail. Het oersterke kunststof van de back case beschermt je telefoon optimaal terwijl het canvas stof van het hoesje een mooi en stoer uiterlijk geeft aan je telefoon! Het hoesje opent en sluit gemakkelijk door de flap aan de voorkant horizontaal naar de zijkant te openen of te sluiten. Door de flap helemaal naar achter te vouwen heb je geen last van het hoesje tijdens het bellen. Door de vele opbergmogelijkheden en volledige bescherming, lijkt het hoesje daarnaast bijna op een volwaardige portemonnee! Het hoesje is op maat gemaakt waardoor deze perfect past op je Samsung Galaxy A5 (2017).

Functionaliteiten van het Wallet Case Hoesje

Dit hoesje beschermt je telefoon aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je telefoon stevig in het hoesje zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. Door de handige opbergruimte in het hoesje neem je gemakkelijk pasjes of zakenkaartjes mee. Plaats het hoesje in een handige stand om prettig naar een film of serie te kijken. Door het hoesje te sluiten met de magneetsluiting zorg je ervoor dat het hoesje goed dicht blijft zitten en het scherm beschermd blijft. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker van je Samsung Galaxy A5 (2017) zijn uitsparingen in het hoesje aangebracht zodat je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, muziek kunt luisteren of een foto kunt maken!

(EAN code: 8718923382463 ) (ID: 9200000076129352 Mercury Goospery) Zal je straks eveneens terug parfum aanschaffen in Chastre-Villeroux-Blanmont ? Mercury Goospery - Samsung Galaxy A5 (2017) Hoesje - Wallet Case Canvas Grijs in Chastre-Villeroux-Blanmont

Klussen in Waals Brabant

Meestal wordt jouw artikel “Mercury Goospery – Samsung Galaxy A5 (2017) Hoesje – Wallet Case Canvas Grijs” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Chastre (België).

Bestellen? in Chastre

Er zijn veel manieren om artikelen te vinden in Chastre-Villeroux-Blanmont.


Er zijn veel shops nabij Chastre.

Vaak zul je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.skijar.nl Mercury Goospery - Samsung Galaxy A5 (2017) Hoesje - Wallet Case Canvas Grijs in Chastre-Villeroux-Blanmont