Shop4 – iPhone 7/8 Plus Hoesje – Wallet Case Retro Bruin (Bevel) ☆☆☆☆

Shop4 - iPhone 7/8 Plus Hoesje - Wallet Case Retro Bruin in Bevel

iPhone 7 Plus Hoesje Wallet Case

Bescherm met deze bruine retro wallet case je iPhone 7 Plus tegen stoten, krassen en vuil! Het hoesje is gemaakt van kunstleer en het leer heeft een lichte kreuk wat in combinatie met de retro kleur echt een klassieke look geeft aan je telefoon. Door de vele opbergmogelijkheden en volledige bescherming lijkt het hoesje bijna op een volwaardige portemonnee! Het hoesje is op maat gemaakt waardoor deze perfect past op je iPhone 7 Plus.

Functionaliteiten van het Wallet Case Hoesje

Dit hoesje beschermt je telefoon aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je telefoon stevig in het hoesje zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. Door de handige opbergruimte in het hoesje neem je gemakkelijk pasjes of zakenkaartjes mee. Het handige insteekvak kan gebruikt worden om briefgeld in op te bergen, of een extra pasje. Plaats het hoesje in een handige stand om prettig naar een film of serie te kijken. Door het hoesje te sluiten met de magneetsluiting zorg je ervoor dat het hoesje goed dicht blijft zitten en het scherm beschermd blijft. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker van je iPhone 7 Plus zijn uitsparingen in het hoesje aangebracht zodat je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, muziek kunt luisteren of een foto kunt maken!

(EAN code: 8718923332239 ) (ID: 9200000065179340 Shop4) Ga je straks eveneens opnieuw speelgoed aanschaffen in Bevel ? Shop4 - iPhone 7/8 Plus Hoesje - Wallet Case Retro Bruin in Bevel

Webshops in Antwerpen

Meestal wordt jouw bestelling “Shop4 – iPhone 7/8 Plus Hoesje – Wallet Case Retro Bruin” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Nijlen (België).

Waar? in Nijlen

Er zijn verschillende opties om deals te zoeken in Bevel.


Er zijn veel shops nabij Nijlen.

Meestal wil je het ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! skijar.nl Shop4 - iPhone 7/8 Plus Hoesje - Wallet Case Retro Bruin in Bevel