Shop4 – iPad Pro 9.7 Hoes – Handige Luxe Book Cover Rood (Schietecoven) ☆☆☆

Shop4 - iPad Pro 9.7 Hoes - Handige Luxe Book Cover Rood in Schietecoven

Geschikt voor: Apple iPad Pro 9.7

iPad Pro 9.7 Handige Luxe Hoes Book Cover

Met deze handige rode hoes is je iPad Pro 9.7 niet alleen goed beschermd tegen stoten en krassen maar kun je de tablet ook handig gebruiken! Door de handige strap-on band hou je de hoes stevig en gemakkelijk vast, en is bediening uit een hand geen probleem. De tablethoes is gemaakt van een strak en stijlvol kunstleer waardoor de hoes een zakelijk uiterlijk krijgt. De tablet wordt in de hoes in een gesloten frame geplaatst zodat de tablet goed op zijn plaats blijft zitten. De binnenkant van de hoes is geheel afgewerkt met zachte stof zodat ook het scherm beschermd wordt tegen krassen en vuil.

Functionaliteiten van de Book Case Hoes

Deze hoes beschermt je tablet aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je tablet stevig in de hoes zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. De hoes is in een handige stand te zetten zodat je de tablet zowel staand als liggend kunt gebruiken. Dit is prettig bij het kijken van een film of serie, of het luisteren naar je favoriete muziek! Daarnaast is er opbergruimte aanwezig voor pasjes of zakenkaartjes. Wanneer de voorkant van de hoes naar achter gevouwen wordt, kan de handige strap-on band gebruikt worden om de tablet uit een hand te bedienen en goed vast te houden. Als de tablet beschikt over een sleep/wake-up functie, zal het scherm automatisch dimmen als de hoes gesloten wordt en automatisch weer aan gaan wanneer de hoes geopend wordt. De magneetsluiting zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten. De hoes beschikt over een handige lus die dient als penhouder waarin een stylus of pen opgeborgen kan worden. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker zijn uitsparingen in de hoes aangebracht zodat je met hetzelfde gemak aan je tablet kunt werken.

(EAN code: 8718923265094 ) (ID: 9200000059019500 Shop4) Zal je straks ook opnieuw parfum kopen in Schietecoven ? Shop4 - iPad Pro 9.7 Hoes - Handige Luxe Book Cover Rood in Schietecoven

Winkelen in Limburg

Meestal wordt jouw bestelling “Shop4 – iPad Pro 9.7 Hoes – Handige Luxe Book Cover Rood” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Meerssen (Nederland).

Waar? in Meerssen

Er zijn veel opties om items te zoeken in Schietecoven.


Er zijn veel winkels nabij Meerssen.

Meestal wil je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! www.skijar.nl Shop4 - iPad Pro 9.7 Hoes - Handige Luxe Book Cover Rood in Schietecoven