Shop4 – Samsung Galaxy J5 (2016) Hoesje – Book Case Denim en Leer Grijs (Daverdisse) ▷

Shop4 - Samsung Galaxy J5 (2016) Hoesje - Book Case Denim en Leer Grijs in Daverdisse

Geschikt voor: Samsung Galaxy J5 (2015)

Samsung Galaxy J5 (2016) Hoesje Book Case

Bescherm met deze grijze denim en leer book case je Samsung Galaxy J5 (2016) tegen stoten, krassen en vuil! Het hoesje is gemaakt van denim en de combinatie van denim en leer, geeft niet alleen een fijne ‘feel’ aan het hoesje maar ook gaaf uiterlijk! Het hoesje opent en sluit gemakkelijk door de flap aan de voorkant horizontaal naar de zijkant te openen of te sluiten. Door de flap helemaal naar achter te vouwen heb je geen last van het hoesje tijdens het bellen. Het hoesje is op maat gemaakt waardoor deze perfect past op je Samsung Galaxy J5 (2016).

Functionaliteiten van het Book Case Hoesje

Dit hoesje beschermt je telefoon aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je telefoon stevig in het hoesje zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. Door de handige opbergruimte in het hoesje neem je gemakkelijk pasjes of zakenkaartjes mee. Het handige insteekvak kan gebruikt worden om briefgeld in op te bergen, of een extra pasje. Plaats het hoesje in een handige stand om prettig naar een film of serie te kijken. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker van je Samsung Galaxy J5 (2016) zijn uitsparingen in het hoesje aangebracht zodat je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, muziek kunt luisteren of een foto kunt maken!

(EAN code: 8718923257655 ) (ID: 9200000058786616 Shop4) Ga je binnenkort eveneens opnieuw parfum aanschaffen in Daverdisse ? Shop4 - Samsung Galaxy J5 (2016) Hoesje - Book Case Denim en Leer Grijs in Daverdisse

Klussen in Luxemburg

Meestal wordt jouw bestelling “Shop4 – Samsung Galaxy J5 (2016) Hoesje – Book Case Denim en Leer Grijs” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Daverdisse (België).

Waar? in Daverdisse

Er zijn verschillende manieren om artikelen te zoeken in Daverdisse.


Er zijn veel shops nabij Daverdisse.

Vaak zul je het ook via het internet bestellen, bv. via bol !! www.skijar.nl Shop4 - Samsung Galaxy J5 (2016) Hoesje - Book Case Denim en Leer Grijs in Daverdisse