HTC Desire 610 Uniek Cover Panda (Taarlo) ☆☆☆

HTC Desire 610 Uniek Cover Panda in Taarlo

Geschikt voor: HTC Desire 610

Houd je HTC Desire 610 als nieuw met dit boekmodel cover. Het cover zal je telefoon volledig beschermen tegen deuken, stoten en krassen. Dit komt mede door de flap, die af te sluiten is over het scherm van je telefoon. Aan de binnenkant van de flap bevindt zich een pasjeshouder en een groter opbergvakje voor papiergeld, notities of pasfoto�s. De houder waar de telefoon in bevestigd kan worden, is gemaakt van hard plastic materialen. Deze houder zit precies om je telefoon heen en er is rekening gehouden met de openingen voor de poorten en knoppen aan de zijkanten van de telefoon. Hierdoor kun je alle functies van je telefoon gebruiken in het cover. Je HTC Desire 610 zal altijd en overal beschermd zijn, aangezien deze in het cover kan blijven zitten. Dit cover biedt je meer dan alleen een perfecte bescherming. Het cover is in hoge kwaliteit bedrukt met een unieke print, dat nergens anders verkrijgbaar is. Wil je liever zelf een cover ontwerpen, dan kan dat via onze PCD-programma. Upload je foto�s en schrijf een leuke tekst of speciale datum op het cover. Bekijk het voorbeeld in 3D om een indruk te krijgen van hoe het cover eruit komt te zien. Geniet zelf van het cover of maak er iemand anders blij mee!

Kenmerken:

  • Speciaal ontworpen voor de HTC Desire 610
  • Vervaardigd uit hoge kwaliteit PU-leer
  • Uitsparingen voor vitale functies
  • Magnetisch lipje
  • Opbergruimte
  • Uniek ontwerp: Panda

(EAN code: 8718894157381 Hoesjes en Cases van B2Ctelecom) (ID: 9200000049090984 B2ctelecom) Zal je binnenkort ook terug parfum aanschaffen in Taarlo ? HTC Desire 610 Uniek Cover Panda in Taarlo

Online in Drenthe

Meestal wordt jouw item “HTC Desire 610 Uniek Cover Panda” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Tynaarlo (Nederland).

Online in Tynaarlo

Er zijn veel opties om items te bestellen in Taarlo.


Er bestaan tal van winkels nabij Tynaarlo.

Vaak wil je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! skijar.nl HTC Desire 610 Uniek Cover Panda in Taarlo