Valenta Luxe Samsung Galaxy J5 2017 Hoesje Leer Bookcase Vintage Blauw (Lubbinge) ☆☆☆☆

Valenta Luxe Samsung Galaxy J5 2017 Hoesje Leer Bookcase Vintage Blauw in Lubbinge

Geschikt voor: Samsung Galaxy J5 (2017)

Dit Luxe Samsung Galaxy J5 2017 hoesje is gemaakt van leer van een erg hoge kwaliteit. Het is een op maat gemaakt telefoonhoesje voor Samsung Galaxy J5 2017. De bookcase heeft handige uitsparingen voor pasjes en briefgeld. Verder is dit een hoesje voorzien van een magneetsluiting zodat het altijd stevig dicht zit. Dankzij de harde plastic binnenkant en de dikke laag leer aan de buitenkant heeft u een goede bescherming voor de Samsung Galaxy J5 2017.

Origineel Valenta hoesje Samsung Galaxy J5 2017

Het Samsung Galaxy J5 2017 hoesje is gemaakt door het merk Valenta. Het is dus een sterk hoesje dat niet snel kapot zal gaan. De booklet biedt een goede Samsung Galaxy J5 2017 bescherming tegen krassen, stoten, vuil, vallen en andere dagelijkse gebruikersbeschadigingen. Omdat het een telefoonhoesje van leer is, heeft het geheel ook een strakke en elegante uitstraling.

Bookcase leer

Er zijn verschillende soorten Valenta hoesjes gemaakt. Dit hoesje is een bookcase, ook wel flipcase of flip hoesje genoemd. Dit wil zeggen dat het hoesje als een soort boek open gaat. De magneetsluiting op het Samsung Galaxy J5 2017 hoesje zit aan de voorzijde van het leer.

Officiële Valenta Reseller

GSMpunt is een officiële Valenta reseller. Dit betekent dat GSMpunt toestemming heeft om alle echt lederen hoesjes van Valenta aan te bieden, en dat u van ons de allerbeste service en garantie mag verwachten. Bij ons vindt u dan ook een ruim assortiment aan Valenta hoesjes. We doen ons best om de Valenta hoesjes op voorraad te hebben en de garantie op Valenta producten zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Valenta staat bekend om dat handgemaakte telefoonhoesjes van echt leer. De kwaliteit is uitzonderlijk hoog en is de prijs die u betaalt dubbel en dwars waard. Mocht u toch problemen hebben met een Valenta hoesje dat bij ons gekocht is, dan kunt u altijd aanspraak maken op de garantie.

(EAN code: 8718858919116 ) (ID: 9200000077197447 Valenta) Ga je straks eveneens opnieuw parfum kopen in Lubbinge ? Valenta Luxe Samsung Galaxy J5 2017 Hoesje Leer Bookcase Vintage Blauw in Lubbinge

Samen in Drenthe

Meestal wordt jouw bestelling “Valenta Luxe Samsung Galaxy J5 2017 Hoesje Leer Bookcase Vintage Blauw” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van De Wolden (Nederland).

Waar? in De Wolden

Er zijn veel opties om deals te vinden in Lubbinge.


Er bestaan veel winkels nabij De Wolden.

Vaak wil je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! www.skijar.nl Valenta Luxe Samsung Galaxy J5 2017 Hoesje Leer Bookcase Vintage Blauw in Lubbinge