Waterdichte LED TV 19 inch, wit met DVB-S2 & DVB-C tuner (Augustinusga / Stynsgea) ☆

Waterdichte LED TV 19 inch, wit met DVB-S2 & DVB-C tuner in Augustinusga / Stynsgea

HD ready | 19 inch (48 cm) | 100 Hz | HDR

Deze Waterdichte LED TV met 19 inch beeldscherm is geschikt voor in uw badkamer of tuin. De TV heeft een ingebouwde DVB-S2 of DVB-C tuner. U kunt met de DVB-S2 tuner televisie kijken via uw satelliet. U heeft alleen een CI+ module en smartcard van uw aanbieder nodig. U hoeft dus geen externe decoder meer aan te sluiten. Met de ingebouwde DVB-C tuner kunt u digitale televisie van Ziggo of Digitenne kijken door simpelweg een CI+ module en smartcard direct in de televisie te steken. Daarnaast heeft deze LED TV ook een analoge en DVB-T tuner voor bijvoorbeeld Digitenne.

Uniek bij SplashVision: U kunt met de DVB-C tuner alle digitale zenders in HD kijken door gebruik te maken van de CI+ module en smartcard van bijvoorbeeld Ziggo of Digitenne (zonder CI-kaart geeft de kabelaanbieder de digitale HD zenders niet vrij).

De kleur van de TV is zwart. U kunt de televisie bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of met de touchknoppen op de TV. De televisie wordt met een wandkast geleverd. Dankzij de wandkast kunt u ervoor kiezen om de televisie in de muur te bouwen of eenvoudig aan de muur te hangen. Als u de televisie aan het uiteinde van uw bad wilt plaatsen, dan adviseren wij altijd om deze op ooghoogte te plaatsen om het meest ontspannen te kijken. (EAN code: 8718781731700 ) (ID: 9200000083922090 SplashVision) Zal je zo meteen eveneens terug klus gerief bestellen in Augustinusga / Stynsgea ? Waterdichte LED TV 19 inch, wit met DVB-S2 & DVB-C tuner in Augustinusga / Stynsgea

Shoppen in Friesland

Meestal wordt jouw item “Waterdichte LED TV 19 inch, wit met DVB-S2 & DVB-C tuner” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Televisies in de regio van Achtkarspelen (Nederland).

Winkels in Achtkarspelen

Er zijn veel opties om koopwaar te vinden in Augustinusga / Stynsgea.


Er bestaan veel winkels nabij Achtkarspelen.

Misschien zul je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! www.skijar.nl Waterdichte LED TV 19 inch, wit met DVB-S2 & DVB-C tuner in Augustinusga / Stynsgea