Polka Dot Hoesje voor Huawei G610s met gratis Polka Dot Stylus, Oranje, merk i12Cover (Hamrik) ☆☆

Polka Dot Hoesje voor Huawei G610s met gratis Polka Dot Stylus, Oranje, merk i12Cover in Hamrik

Geschikt voor: Huawei G610S

Polka Dot Hoesje voor Huawei G610s inclusief gratis Polka Dot Stylus.

Trendy smartphone sleeve, verkrijgbaar in diverse hippe kleuren voorzien van Polka Dot motief. Een bijpassende zwarte Stylus pen wordt gratis meegeleverd. Deze universele Polka Dot Sleeve is geschikt voor de Huawei G610s.

Duurzame materialen voor de juiste bescherming
De Polka Dot Sleeve is met de hand vervaardigd van PU leer. Dit materiaal is duurzaam en zorgt voor een goede bescherming van uw Huawei G610s tegen krassen en valschade. De binnenzijde is voorzien van een zachte microvezel voering.

Handig in gebruik incl. gratis Stylus pen
Met het handige Pull-out koordje is uw Huawei G610s makkelijk uit de sleeve te halen. Daarnaast heeft de Polka Dot Sleeve een compact design, zonder veel extra bulk toe te voegen. Hierdoor is uw Huawei G610s makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld in uw broekzak of handtas. Tevens wordt er een gratis Stylus pen meegeleverd. Ook deze is voorzien van een hip stippen motief.

Polka Dot
De smartphone sleeve is voorzien van trendy Polka Dot motief. Dit stippen motief is al jaren helemaal hot! Dit maakt deze sleeve met stylus pen tot een hip en trendy accessoire voor uw Huawei G610s.

Bestel snel!
Op zoek naar goede bescherming voor uw Huawei G610s en helemaal gek van Polka Dot? Dan is dit trendy Hoesje het beste voor jou! Kies uw favoriete kleur en bestel voordelig! De verzending is gratis!

Merk: i12Cover

(EAN code: 8718778892780 ) (ID: 9200000030914478 i12Cover) Ga je straks eveneens opnieuw klus gerief kopen in Hamrik ? Polka Dot Hoesje voor Huawei G610s met gratis Polka Dot Stylus, Oranje, merk i12Cover in Hamrik

Samen in Groningen

Meestal wordt jouw bestelling “Polka Dot Hoesje voor Huawei G610s met gratis Polka Dot Stylus, Oranje, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot 100 euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Marum (Nederland).

Waar? in Marum

Er zijn veel opties om koopwaar te vinden in Hamrik.


Er bestaan veel winkels nabij Marum.

Meestal zul je het ook online bestellen, bv. via bol !! skijar.nl Polka Dot Hoesje voor Huawei G610s met gratis Polka Dot Stylus, Oranje, merk i12Cover in Hamrik