Universele Polka Dot Hoes (M) met gratis Stylus pen, wit , merk i12Cover (Lang Hout) ☆☆☆☆

Universele Polka Dot Hoes (M) met gratis Stylus pen, wit , merk i12Cover in Lang Hout

Polka Dot Hoesjeinclusief gratis Polka Dot Stylus pen voor uw smartphone (Universeel maat M).
Deze trendy smartphone sleeve is verkrijgbaar in diverse hippe kleuren, voorzien van een hip Polka Dot motief. Een bijpassende zwarte Stylus pen wordt meegeleverd. Deze universele Polka Dot Sleeve is geschikt voor o.a. de Samsung Galaxy S4 en smartphones met een vergelijkbaar formaat. Zie passende maten onderaan de tekst.

Duurzame materialen voor de juiste bescherming
De Polka Dot Sleeve is met de hand vervaardigd van PU leer. Dit materiaal is duurzaam en zorgt voor een goede bescherming van uw smartphone tegen krassen en valschade. De binnenzijde is voorzien van een zachte microvezel voering.

Handig in gebruik incl. gratis Stylus pen
Met het handige Pull-out koordje is de smartphone makkelijk uit de sleeve te halen. Daarnaast heeft de Polka Dot Sleeve een compact design, zonder veel extra bulk toe te voegen. Hierdoor is uw smartphone makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld in uw broekzak of handtas. Tevens wordt er een gratis Stylus pen meegeleverd. Ook deze is voorzien van een hip stippen motief.

Polka Dot
De smartphone sleeve is voorzien van trendy Polka Dot motief. Dit stippen motief is al jaren langhelemaal hot! Dit maakt deze sleeve met stylus pen tot een hip en trendy accessoire voor uw smartphone.

Bestel snel!
Op zoek naar goede bescherming voor een smartphone en helemaal gek van Polka Dots? Dan is deze trendy Sleeve het beschermhoesje voor jou! Kies uw favoriete kleur en bestel voordelig en snel bij 123BestDeal! De verzending is gratis!

Merk: i12Cover

Passende maten:

Lengte: 115 x 137 mm.

Breedte: 54x 71mm.

(EAN code: 8718778869539 Smartphone Hoesje met gratis Stylus pen. Beide voorzien van Polka Dot motief.) (ID: 9200000030915097 i12Cover) Zal je zo meteen eveneens terug parfum kopen in Lang Hout ? Universele Polka Dot Hoes (M) met gratis Stylus pen, wit , merk i12Cover in Lang Hout

Winkelen in Limburg

Meestal wordt jouw item “Universele Polka Dot Hoes (M) met gratis Stylus pen, wit , merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Peel en Maas (Nederland).

Winkels in Peel en Maas

Er zijn verschillende manieren om artikelen te vinden in Lang Hout.


Er bestaan tal van winkels nabij Peel en Maas.

Misschien wil je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Universele Polka Dot Hoes (M) met gratis Stylus pen, wit , merk i12Cover in Lang Hout