“Polkadot Hoes voor de Iconbit Nettab Thor Lx Nt 1020t, Diamond Class Cover met Multi-stand, Blauw, merk i12Cover” (Eede) ☆☆☆


Geschikt voor: Polkadot Iconbit Nettab Thor Lx Nt 1020t met

Advies verkoopprijs: €34.95

Iconbit Nettab Thor Lx Nt 1020t Diamond Class Polkadot Hoes met Multi-stand
Deze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Iconbit Nettab Thor Lx Nt 1020t. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.

Handige Multi-stand
De hoes heeft een handige Multi-stand. Dit maakt het mogelijk om de Iconbit Nettab Thor Lx Nt 1020t in landschap modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit meerdere kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Iconbit Nettab Thor Lx Nt 1020t of als u het toestel als fotolijstje wilt gebruiken.

Verfijnde materialen
De Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Iconbit Nettab Thor Lx Nt 1020t. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Iconbit Nettab Thor Lx Nt 1020t als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand.

Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem
De Iconbit Nettab Thor Lx Nt 1020t wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de Iconbit Nettab Thor Lx Nt 1020t het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.

Polkadot cover
Deze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polkadot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.

Deze Diamond Class Polka Dot case met standaard Multi-stand is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778763783 ) (ID: 9200000026900083 i12Cover) Ga je straks ook opnieuw klus gerief aanschaffen in Eede ?

Shoppen in Zeeland

Meestal wordt jouw artikel “”Polkadot Hoes voor de Iconbit Nettab Thor Lx Nt 1020t, Diamond Class Cover met Multi-stand, Blauw, merk i12Cover”” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Sluis (Nederland).

Waar? in Sluis

Er zijn verschillende opties om artikelen aan te schaffen in Eede.


Er zijn veel shops nabij Sluis.

Meestal wil je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl