Polkadot Hoes voor de Mpman Tablet Mp720, Diamond Class Cover met Multi-stand, Zwart, merk i12Cover (Vrijhoeve) ☆☆☆☆

Polkadot Hoes  voor de Mpman Tablet Mp720, Diamond Class Cover met Multi-stand, Zwart, merk i12Cover in Vrijhoeve

Geschikt voor: Mpman Tablet | Mpman Tablet Mp720

Advies verkoopprijs: €29.95

Mpman Tablet Mp720 Diamond Class Polkadot Hoes met Multi-stand
Deze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Mpman Tablet Mp720. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.

Handige Multi-stand
De hoes heeft een handige Multi-stand. Dit maakt het mogelijk om de Mpman Tablet Mp720 in landschap modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit meerdere kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Mpman Tablet Mp720 of als u het toestel als fotolijstje wilt gebruiken.

Verfijnde materialen
De Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Mpman Tablet Mp720. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Mpman Tablet Mp720 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand.

Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem
De Mpman Tablet Mp720 wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de Mpman Tablet Mp720 het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.

Polkadot cover
Deze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polkadot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.

Deze Diamond Class Polka Dot case met Multi-stand is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778740715 ) (ID: 9200000026897523 i12Cover) Ga je straks ook opnieuw klus gerief kopen in Vrijhoeve ? Polkadot Hoes  voor de Mpman Tablet Mp720, Diamond Class Cover met Multi-stand, Zwart, merk i12Cover in Vrijhoeve

Online in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw artikel “Polkadot Hoes voor de Mpman Tablet Mp720, Diamond Class Cover met Multi-stand, Zwart, merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot 100 euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Waalwijk (Nederland).

Winkels in Waalwijk

Er zijn verschillende opties om deals te spotten in Vrijhoeve.


Er zijn tal van winkels nabij Waalwijk.

Vaak wil je het ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.skijar.nl Polkadot Hoes  voor de Mpman Tablet Mp720, Diamond Class Cover met Multi-stand, Zwart, merk i12Cover in Vrijhoeve