Polkadot Hoes voor de Odys Boox, Diamond Class Cover met Multi-stand, Blauw, merk i12Cover (Breda) ☆

Polkadot Hoes  voor de Odys Boox, Diamond Class Cover met Multi-stand, Blauw, merk i12Cover in Breda

Geschikt voor: Odys Boox

Odys Boox Diamond Class Polkadot Hoes met Multi-standDeze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Odys Boox. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.
Handige Multi-standDe hoes heeft een handige Multi-stand. Dit maakt het mogelijk om de Odys Boox in landschap modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit meerdere kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Odys Boox of als u het toestel als fotolijstje wilt gebruiken.
Verfijnde materialenDe Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Odys Boox. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Odys Boox als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand.
Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteemDe Odys Boox wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de Odys Boox het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.
Polkadot coverDeze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polkadot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.
Deze Diamond Class Polka Dot case met Multi-stand is van het merk i12Cover. (EAN code: 8718778732789 ) (ID: 9200000026893530 i12Cover) Zal je straks eveneens opnieuw speelgoed bestellen in Breda ? Polkadot Hoes  voor de Odys Boox, Diamond Class Cover met Multi-stand, Blauw, merk i12Cover in Breda

Webshops in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw item “Polkadot Hoes voor de Odys Boox, Diamond Class Cover met Multi-stand, Blauw, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Breda (Nederland).

Bestellen? in Breda

Er zijn verschillende opties om artikelen te vinden in Breda.


Er zijn tal van shops nabij Breda.

Vaak kan je hem ook online bestellen, bv. via bol !! WWW.skijar.nl Polkadot Hoes  voor de Odys Boox, Diamond Class Cover met Multi-stand, Blauw, merk i12Cover in Breda