Hoes voor Zenithink C93, Cover met Fragile Print, merk i12Cover (Oude Terp / Ald Terp) ▷

Hoes voor Zenithink C93, Cover met Fragile Print, merk i12Cover in Oude Terp / Ald Terp

Geschikt voor: Universeel

Zenithink C93 hoesje. Deze universele PU leren case met een stoere “Fragile” Print op de voorkant is geschikt voor uw Zenithink C93.
Degelijke materialen voor een optimale bescherming Deze stoere tablet hoes beschermt uw Zenithink C93 onder alle omstandigheden. Dankzij de stevige PU leren cover kunt u uw tablet veilig opbergen en vervoeren in bijvoorbeeld een tas, rugzak of koffer. De stevige cover biedt bescherming tegen stoten en krassen aan uw Zenithink C93. De binnenzijde van de hoes is voorzien van een zachte voering om te voorkomen dat er vervelende krassen aan uw Zenithink C93 ontstaan wanneer deze veilig opgeborgen zit in de case.
Met handige standaard De case is voorzien van een handige standaard zodat u uw Zenithink C93 gemakkelijk rechtop neer kunt zetten in de landschap positie. Dit maakt het mogelijk om uw Zenithink C93 te gebruiken als digitaal fotolijstje of kunt u genieten van allerlei media, zonder de tablet in de hand te hoeven houden.
Snelle maar effectieve bevestiging U kunt de Zenithink C93 veilig en snel in de hoes bevestigen dankzij een simpel, maar betrouwbaar bevestigingssysteem met twee stevige elastieken banden in elke hoek. In het hoesje zit nog een extra lusje om optioneel een stylus te bevestigen.
Verkrijgbaar in diverse kleuren met stoer ?Fragile? motief op de cover De voorkant van de hoes is voorzien van een stoere ?Fragile? print. Het hoesje is verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies uw favoriete kleur en haal met deze case een stoer en praktisch accessoire in huis voor uw Zenithink C93.
De case is van het merk i12Cover. (EAN code: 8718778721202 ) (ID: 9200000026885375 i12Cover) Ga je binnenkort eveneens terug make up kopen in Oude Terp / Ald Terp ? Hoes voor Zenithink C93, Cover met Fragile Print, merk i12Cover in Oude Terp / Ald Terp

Shoppen in Friesland

Meestal wordt jouw item “Hoes voor Zenithink C93, Cover met Fragile Print, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Dongeradeel (Nederland).

Bestellen? in Dongeradeel

Er zijn veel opties om deals te bestellen in Oude Terp / Ald Terp.


Er bestaan tal van winkels nabij Dongeradeel.

Vaak zul je het ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Hoes voor Zenithink C93, Cover met Fragile Print, merk i12Cover in Oude Terp / Ald Terp