Hoes voor Cresta Ctp 829, Cover met Fragile Print, Hot Pink, merk i12Cover (Biezenmortel) ☆☆☆

Hoes voor Cresta Ctp 829, Cover met Fragile Print, Hot Pink, merk i12Cover in Biezenmortel

Advies verkoopprijs: €22.95

Cresta Ctp 829 Hoes.
Deze universele PU leren case met een stoere “Fragile” Print op de voorkant is geschikt voor uw Cresta Ctp 829.

Degelijke materialen voor een optimale bescherming.
Deze stoere hoes beschermt uw Cresta Ctp 829 onder alle omstandigheden. Dankzij de stevige PU leren cover kunt u uw toestel veilig opbergen en vervoeren in bijvoorbeeld een tas, rugzak of koffer. De stevige cover biedt bescherming tegen stoten en krassen aan uw Cresta Ctp 829. De binnenzijde van de hoes is voorzien van een zachte voering om te voorkomen dat er vervelende krassen aan uw Cresta Ctp 829 ontstaan wanneer deze veilig opgeborgen zit in de case.

Met handige standaard
De case is voorzien van een handige standaard zodat u uw Cresta Ctp 829 gemakkelijk rechtop neer kunt zetten in de landschap positie. Dit maakt het mogelijk om uw Cresta Ctp 829 te gebruiken als digitaal fotolijstje of kunt u genieten van allerlei media, zonder het toestel in de hand te hoeven houden.

Snelle maar effectieve bevestiging
U kunt de Cresta Ctp 829 veilig en snel in de hoes bevestigen dankzij een simpel, maar betrouwbaar bevestigingssysteem met twee stevige elastieken banden in elke hoek van de hoes. In het hoesje zit nog een extra lusje om optioneel een stylus pen te bevestigen.

Verkrijgbaar in diverse kleuren met stoer “Fragile” motief op de voorkant
De voorkant van de hoes is voorzien van een stoere “Fragile” print. De hoes is verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies uw favoriete kleur en haal met deze case een stoer en praktisch accessoire in huis voor uw Cresta Ctp 829.

De case is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778709958 ) (ID: 9200000026882931 i12Cover) Ga je zo meteen eveneens opnieuw kleding aanschaffen in Biezenmortel ? Hoes voor Cresta Ctp 829, Cover met Fragile Print, Hot Pink, merk i12Cover in Biezenmortel

Shoppen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw goed “Hoes voor Cresta Ctp 829, Cover met Fragile Print, Hot Pink, merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Haaren (Nederland).

Winkels in Haaren

Er zijn veel manieren om items te zoeken in Biezenmortel.


Er bestaan veel shops nabij Haaren.

Misschien wil je het ook via het internet bestellen, bv. via bol !! www.skijar.nl Hoes voor Cresta Ctp 829, Cover met Fragile Print, Hot Pink, merk i12Cover in Biezenmortel