Sony Prs 950 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, blauw , merk i12Cover (Venebrugge) ☆☆

Sony Prs 950 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, blauw , merk i12Cover in Venebrugge

Geschikt voor: Sony Prs 950

Sony Prs 950 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-standDeze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Sony Prs 950. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.
360 graden draaibare Multi-standDe hoes heeft een Multi-stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om de Sony Prs 950 zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Sony Prs 950 of als u het toestel als fotolijstje wilt gebruiken.
Door een drukknopsysteem is het binnenste gedeelte uit de hoes te “klikken”, zodat er extra makkelijk met de Sony Prs 950 te werken is op momenten dat er geen standfunctie nodig is.
Verfijnde materialenDe Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Sony Prs 950. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Sony Prs 950 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand samen met de drie positioneringsstrips.
Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteemDe Sony Prs 950 wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de Sony Prs 950 het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.
Polkadot coverDeze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polkadot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.
Deze Diamond Class Polkadot case met 360 graden roteerbare Multi-stand is van het merk i12Cover. (EAN code: 8718778692465 ) (ID: 9200000026839902 i12Cover) Zal je zo meteen eveneens opnieuw klus gerief kopen in Venebrugge ? Sony Prs 950 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, blauw , merk i12Cover in Venebrugge

Klussen in Overijssel

Meestal wordt jouw bestelling “Sony Prs 950 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, blauw , merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Hardenberg (Nederland).

Winkels in Hardenberg

Er zijn veel manieren om items te zoeken in Venebrugge.


Er zijn tal van shops nabij Hardenberg.

Vaak wil je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! skijar.nl Sony Prs 950 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, blauw , merk i12Cover in Venebrugge