Iconbit Nettab Sky 3g Duo Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, merk i12Cover (Warneton/Waasten) ☆

Iconbit Nettab Sky 3g Duo Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, merk i12Cover in Warneton/Waasten

Geschikt voor: Iconbit Nettab Sky 3g Duo

Iconbit Nettab Sky 3g Duo Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-standDeze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Iconbit Nettab Sky 3g Duo. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.
360 graden draaibare Multi-standDe hoes heeft een Multi-stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om de Iconbit Nettab Sky 3g Duo zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Iconbit Nettab Sky 3g Duo of als u het toestel als fotolijstje wilt gebruiken.
Verfijnde materialenDe Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Iconbit Nettab Sky 3g Duo. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Iconbit Nettab Sky 3g Duo als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand samen met de drie positioneringsstrips.
Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteemDe Iconbit Nettab Sky 3g Duo wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de Iconbit Nettab Sky 3g Duo het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.
Polkadot coverDeze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polkadot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.
Deze Diamond Class Polkadot case met 360 graden roteerbare Multi-stand is van het merk i12Cover. (EAN code: 8718778688826 ) (ID: 9200000026842681 i12Cover) Zal je straks eveneens terug make up kopen in Warneton/Waasten ? Iconbit Nettab Sky 3g Duo Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, merk i12Cover in Warneton/Waasten

Online in Henegouwen

Meestal wordt jouw item “Iconbit Nettab Sky 3g Duo Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Comines-Warneton/Komen-Waasten (België).

Online in Comines-Warneton/Komen-Waasten

Er zijn veel manieren om koopwaar te zoeken in Warneton/Waasten.


Er bestaan veel shops nabij Comines-Warneton/Komen-Waasten.

Misschien kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! skijar.nl Iconbit Nettab Sky 3g Duo Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, merk i12Cover in Warneton/Waasten