Haier Pad Maxi 1028 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Wit, merk i12Cover (Zande) ☆☆☆☆

Haier Pad Maxi 1028 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Wit, merk i12Cover in Zande

Geschikt voor: Haier Pad Maxi 1028

Haier Pad Maxi 1028 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand. Deze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Haier Pad Maxi 1028. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.
360 graden draaibare Multi-stand De hoes heeft een Multi-stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om de Haier Pad Maxi 1028 zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Haier Pad Maxi 1028 of als u de tablet als fotolijstje wilt gebruiken. Door een drukknopsysteem is het binnenste gedeelte uit de hoes te “klikken”, zodat er extra makkelijk met de Haier Pad Maxi 1028 te werken is op momenten dat er geen standfunctie nodig is.
De Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Haier Pad Maxi 1028. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Haier Pad Maxi 1028 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand samen met de drie positioneringsstrips.
Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem De Haier Pad Maxi 1028 wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.
Deze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering.
Deze Diamond Class Polkadot case met 360 graden roteerbare Multi-stand is van het merk i12Cover. (EAN code: 8718778673808 ) (ID: 9200000026838219 i12Cover) Zal je binnenkort eveneens terug speelgoed kopen in Zande ? Haier Pad Maxi 1028 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Wit, merk i12Cover in Zande

Online in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw artikel “Haier Pad Maxi 1028 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Wit, merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Koekelare (België).

Waar? in Koekelare

Er zijn veel opties om items te vinden in Zande.


Er zijn veel winkels nabij Koekelare.

Misschien zul je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! skijar.nl Haier Pad Maxi 1028 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Wit, merk i12Cover in Zande