“Fujitsu Stylistic M532 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Wit, merk i12Cover” (Vaars(ch)e Hoef) ☆☆☆


Geschikt voor: Fujitsu Stylistic M532

Advies verkoopprijs: €36.95

Fujitsu Stylistic M532 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand

Deze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Fujitsu Stylistic M532. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.

360 graden draaibare Multi-stand

De hoes heeft een Multi-stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om de Fujitsu Stylistic M532 zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Fujitsu Stylistic M532 of als u de tablet als fotolijstje wilt gebruiken.

De Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Fujitsu Stylistic M532. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Fujitsu Stylistic M532 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand samen met de drie positioneringsstrips.

Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem

De Fujitsu Stylistic M532 wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.

Deze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering.

Deze Diamond Class Polkadot case met 360 graden roteerbare Multi-stand is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778668903 ) (ID: 9200000026836623 i12Cover) Zal je zo meteen ook terug speelgoed bestellen in Vaars(ch)e Hoef ?

Samen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw item “”Fujitsu Stylistic M532 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Wit, merk i12Cover”” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Someren (Nederland).

Bestellen? in Someren

Er zijn veel opties om artikelen te spotten in Vaars(ch)e Hoef.


Er bestaan tal van shops nabij Someren.

Vaak kan je het ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.skijar.nl