9.7 inch Diamond Class Polkadot Hoes met Multi-stand, blauw , merk i12Cover (Oostum) ☆☆☆

9.7 inch Diamond Class Polkadot Hoes met Multi-stand, blauw , merk i12Cover in Oostum

Universele 9.7 inch Diamond Class Polkadot Hoes
Deze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor vele 9.7 inch tabletmodellen. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.

HandigeMulti-stand
De hoes heeft een handige Multi-stand. Dit maakt het mogelijk om de tablet in landschap modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit meerderekijkhoeken.

Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw tablet of als u de tablet als fotolijstje wilt gebruiken.

Verfijnde materialen
De Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw 9.7 inch tablet of eReader. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.

De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw tablet als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand.

Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem
De tablet wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van de 9.7 inch tablet valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.

Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.

Polkadot cover
Deze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering.

Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polkadot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.

Deze 9.7 inch Diamond Class Polka Dot case met standaardMulti-stand is van het merki12Cover.

(EAN code: 8718778657723 ) (ID: 9200000039496017 i12Cover) Ga je binnenkort eveneens opnieuw parfum aanschaffen in Oostum ? 9.7 inch Diamond Class Polkadot Hoes met Multi-stand, blauw , merk i12Cover in Oostum

Online in Groningen

Meestal wordt jouw goed “9.7 inch Diamond Class Polkadot Hoes met Multi-stand, blauw , merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Winsum (Nederland).

Winkels in Winsum

Er zijn veel opties om artikelen te bestellen in Oostum.


Er bestaan veel winkels nabij Winsum.

Misschien zul je het ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.skijar.nl 9.7 inch Diamond Class Polkadot Hoes met Multi-stand, blauw , merk i12Cover in Oostum