“It Works Tm701 Diamond Class Cover, 360� Draaibare Hoes, Luxe Case, Kleur Rood, merk i12Cover” (Balâtre) ☆☆☆


Geschikt voor: It Works Tm701

It Works Tm701 Diamond Class Case met 360° Multi-stand.

Deze universele hoes met 360 graden draaibare stand biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de It Works Tm701.

De cover is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.

De It Works Tm701 wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt.

Deze case heeft een Multi-Stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om uw It Works Tm701 zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken.

Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.

Deze hoes met 360° draaibare multi-stand uit de Diamond Class serie is van het merk i12Cover en geschikt voor de It Works Tm701.

Belangrijkste kenmerken

– Diamond Class Kwaliteit

– 360 graden draaibare Multi-stand

– Extra mooie afwerking

– Stevige bevestigingsklemmen

– Verkrijgbaar in diverse kleuren

(EAN code: 8718778545693 ) (ID: 9200000023964408 i12Cover) Ga je zo meteen ook terug speelgoed aanschaffen in Balâtre ?

Online in Namen

Meestal wordt jouw artikel “”It Works Tm701 Diamond Class Cover, 360� Draaibare Hoes, Luxe Case, Kleur Rood, merk i12Cover”” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Jemeppe-sur-Sambre (België).

Winkels in Jemeppe-sur-Sambre

Er zijn veel opties om deals te bestellen in Balâtre.


Er bestaan tal van winkels nabij Jemeppe-sur-Sambre.

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! skijar.nl