Apple Ipad Mini Diamond Class Cover, 360┬░ Draaibare Hoes, Luxe Case, Kleur Wit, merk i12Cover (Holte) ☆

Apple Ipad Mini Diamond Class Cover, 360┬░ Draaibare Hoes, Luxe Case, Kleur Wit, merk i12Cover in Holte

Geschikt voor: Apple iPad mini 1/2/3

Apple Ipad Mini Diamond Class Case met 360┬░ Multi-stand.

Deze universele hoes met 360 graden draaibare stand biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Apple Ipad Mini.

De cover is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.

De Apple Ipad Mini wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en ├ę├ęn uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt.

Deze case heeft een Multi-Stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om uw Apple Ipad Mini zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken.

Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.

Deze hoes met 360┬░ draaibare multi-stand uit de Diamond Class serie is van het merk i12Cover en geschikt voor de Apple Ipad Mini.

Belangrijkste kenmerken

– Diamond Class Kwaliteit

– 360 graden draaibare Multi-stand

– Extra mooie afwerking

– Stevige bevestigingsklemmen

– Verkrijgbaar in diverse kleuren

(EAN code: 8718778544351 ) (ID: 9200000023964140 i12Cover) Zal je binnenkort eveneens opnieuw make up kopen in Holte ? Apple Ipad Mini Diamond Class Cover, 360┬░ Draaibare Hoes, Luxe Case, Kleur Wit, merk i12Cover in Holte

Online in Groningen

Meestal wordt jouw bestelling “Apple Ipad Mini Diamond Class Cover, 360┬░ Draaibare Hoes, Luxe Case, Kleur Wit, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Stadskanaal (Nederland).

Online in Stadskanaal

Er zijn verschillende manieren om deals te vinden in Holte.


Er bestaan tal van winkels nabij Stadskanaal.

Misschien kan je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! WWW.skijar.nl Apple Ipad Mini Diamond Class Cover, 360┬░ Draaibare Hoes, Luxe Case, Kleur Wit, merk i12Cover in Holte