Point Of View Onyx 507 Navi Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Bruin, merk i12Cover (Midwoud) ▷

Point Of View Onyx 507 Navi Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Bruin, merk i12Cover in Midwoud

Geschikt voor: Point Of View Onyx 507 Navi

Advies verkoopprijs: €28.95

Deze universele Diamond Class tablet hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Point Of View Onyx 507 Navi.

De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.

De Point Of View Onyx 507 Navi wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.

Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.

Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de Point Of View Onyx 507 Navi rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen. De drie gleuven waarin u het toestel kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat deze niet weg zal glijden als hij schuin in de hoes staat.

Deze hoes is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778193023 ) (ID: 9200000021963389 i12Cover) Zal je binnenkort ook terug make up bestellen in Midwoud ? Point Of View Onyx 507 Navi Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Bruin, merk i12Cover in Midwoud

Webshops in Noord-Holland

Meestal wordt jouw item “Point Of View Onyx 507 Navi Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Bruin, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Medemblik (Nederland).

Online in Medemblik

Er zijn veel manieren om koopwaar te vinden in Midwoud.


Er bestaan tal van winkels nabij Medemblik.

Misschien zul je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! www.skijar.nl Point Of View Onyx 507 Navi Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Bruin, merk i12Cover in Midwoud