Unieke Hoes voor de Archos Elements 97 Titanium Hd , Multi stand Case, Wit, merk i12Cover (Groot Wetsinge) ☆☆☆

Unieke Hoes voor de Archos Elements 97 Titanium Hd , Multi stand Case, Wit, merk i12Cover in Groot Wetsinge

Geschikt voor: Archos Elements 97 Titanium Hd

Hoes met Multi-stand voor uw Archos Elements 97 Titanium Hd.
Unieke universele PU leren hoes met Multi-stand geschikt voor uw Archos Elements 97 Titanium Hd.
Deze hoes heeft een uniek bevestigingssysteem. U bevestigt uw Archos Elements 97 Titanium Hd door middel van vier verplaatsbare opzetstukjes voorzien van klittenband in de cover. De gemakkelijke en stevige bevestiging zorgt er tevens voor dat alle functies aan de zijkant van uw tablet vrij toegankelijk blijven in de case.
De cover is gemaakt van stevig PU leer en verkrijgbaar in diverse kleuren. De voering is heerlijk zacht. Hierdoor biedt de hoes een betrouwbare bescherming tegen krassen, vlekken en lichte stoten. Ideaal voor bijvoorbeeld vervoer in een tas, rugzak of koffer.
De case heeft een handige multi-stand. Ook deze maakt gebruik van klittenband, waardoor uw Archos Elements 97 Titanium Hd in een ontelbaar aantal standen is neer te zetten. Zo vindt u altijd de ideale kijkhoek op uw tablet. Handig voor als u wilt lezen, films wil kijken of wil typen.
Al met al is deze beschermhoes een ideaal accessoire voor uw Archos Elements 97 Titanium Hd. De cover wordt gesloten met een stevige elastieken band.
De buitenmaat van de hoes is: 256 x 210 mm.
De hoes is van het merk i12Cover. (EAN code: 8718778066358 ) (ID: 9200000022067492 i12Cover) Ga je binnenkort ook opnieuw make up aanschaffen in Groot Wetsinge ? Unieke Hoes voor de Archos Elements 97 Titanium Hd , Multi stand Case, Wit, merk i12Cover in Groot Wetsinge

Online in Groningen

Meestal wordt jouw goed “Unieke Hoes voor de Archos Elements 97 Titanium Hd , Multi stand Case, Wit, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Winsum (Nederland).

Winkels in Winsum

Er zijn verschillende manieren om artikelen te bestellen in Groot Wetsinge.


Er bestaan veel winkels nabij Winsum.

Vaak wil je het ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Unieke Hoes voor de Archos Elements 97 Titanium Hd , Multi stand Case, Wit, merk i12Cover in Groot Wetsinge