Huawei Mobiele oplader 2A – met MicroUSB kabel – White (Haskerhorne / Haskerhoarne) ☆☆☆☆

Huawei Mobiele oplader 2A - met MicroUSB kabel - White in Haskerhorne / Haskerhoarne

Extra krachtige originele oplader van Huawei
Wil jij je telefoon synchroniseren en opladen? Dat kan met deze originele oplader met datakabel van Huawei. De compacte adapter is gemakkelijk mee te dragen en voorziet je telefoon van extra energie als het nodig is. Zo ben je altijd bereikbaar als je thuis, op kantoor of op vakantie bent en heb je toegang tot het internet en games. De Huawei Thuislader is geschikt voor toestellen met een micro USB uitgang.

Datakabel voor opladen en synchroniseren
De Huawei Thuislader wordt geleverd inclusief micro USB datakabel. Je verbindt met deze kabel snel en gemakkelijk je toestel met je computer of laptop. De datakabel biedt de oplossing om afbeeldingen, muziek en filmpjes te synchroniseren of een back-up te maken van je bestanden. De datakabel van Huawei is niet alleen handig voor het overzetten van bestanden, de kabel laadt ook je toestel op. Zodra je jouw telefoon aansluit op de USB-poort van de computer of laptop wordt je gsm van extra energie voorzien. Dit is erg handig als je de oplader niet bij de hand hebt.

Bestel de Huawei Thuislader HW-050200E3W + Datakabel en voorzie je telefoon voor energie als dat nodig is.

  • Merk: Huawei
  • Kleur: wit
  • Output: 2A
  • Compacte adapter met kabel
  • Aansluiting: MicroUSB

(EAN code: 8718722131811 Geschikt voor Huawei toestellen met MicroUSB aansluiting – Krachtige mobiele oplader) (ID: 9200000054966665 Huawei) Ga je straks ook opnieuw kleding kopen in Haskerhorne / Haskerhoarne ? Huawei Mobiele oplader 2A - met MicroUSB kabel - White in Haskerhorne / Haskerhoarne

Samen in Friesland

Meestal wordt jouw goed “Huawei Mobiele oplader 2A – met MicroUSB kabel – White” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics in de regio van De Fryske Marren (Nederland).

Waar? in De Fryske Marren

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te zoeken in Haskerhorne / Haskerhoarne.


Er zijn tal van shops nabij De Fryske Marren.

Misschien zul je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! skijar.nl Huawei Mobiele oplader 2A - met MicroUSB kabel - White in Haskerhorne / Haskerhoarne