Goud Folio Slim Stand Booktype TPU case voor Apple iPhone 5 (Vlagtwedder-Veldhuis) ☆☆☆☆

Goud Folio Slim Stand Booktype TPU case voor Apple iPhone 5 in Vlagtwedder-Veldhuis

Geschikt voor: iPhone 5

Deze mooi, vormgegeven folio TPU case is perfect voor jouw Apple iPhone 5 mobiele telefoon. Het hoesje is super stijlvol en trendy bekleed met kunstleer. Door de ingebouwde magneet sluiting in de TPU case kan het hoesje goed gesloten worden. Filmpjes bekijken is nog nooit zo makkelijk met de handige stand functie.

De TPU case aan de binnenzijde van de Folio Slim Stand Booktype past mooi om jouw
Apple iPhone 5 heen. De stevige siliconen TPU houder zorgt ervoor dat jouw toestel stevig blijft zitten en beschermt tegen kras- en stootschade. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat jouw toestel uit het hoesje valt en beschadigt. Jij wilt immers er zeker van zijn dat jouw toestel te allen tijden uitstekend beschermd wordt. Dit smartphone hoesje biedt ruimte voor een pasje, een bankkaart of OV-chipkaart is hier goed voor. Met een OV-chipkaart in de houder kan er in- en uitgecheckt worden zonder dit eruit te halen.

In een telefoongesprek kan de case in gesloten stand gebruikt worden. De geluidskwaliteit wordt niet belemmerd. Last van rondhangende klep hebt u niet meer en het hoesje hoeft ook niet geheel omgeklapt te worden.

Specificaties:
– Booktype case van kwalitatief, mooi kunstleer
– Beschermt tegen kras- en stootschade
– Verkrijgbaar in verschillende kleuren
– Ingebouwde magneetsluiting
– Goede geluidskwaliteit gesloten case
– Zacht siliconen TPU hoes
– Stijlvol en trendy design
– Ruimte voor pasje

(hoesje wordt exclusief inhoud geleverd)

Dit product is ook geschikt voor de volgende types toestellen:
– Apple iPhone 5s
– Apple iPhone SE (EAN code: 8718709447652 ) (ID: 9200000076851320 Lelycase) Zal je binnenkort eveneens terug make up kopen in Vlagtwedder-Veldhuis ? Goud Folio Slim Stand Booktype TPU case voor Apple iPhone 5 in Vlagtwedder-Veldhuis

Online in Groningen

Meestal wordt jouw bestelling “Goud Folio Slim Stand Booktype TPU case voor Apple iPhone 5” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Vlagtwedde (Nederland).

Bestellen? in Vlagtwedde

Er zijn verschillende opties om koopwaar te bestellen in Vlagtwedder-Veldhuis.


Er zijn veel winkels nabij Vlagtwedde.

Misschien zul je het ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Goud Folio Slim Stand Booktype TPU case voor Apple iPhone 5 in Vlagtwedder-Veldhuis