Intelligente HEPA ionisator luchtreiniger CA-509 (Zevenhuizen) ☆☆☆☆

Intelligente HEPA ionisator luchtreiniger CA-509 in Zevenhuizen

36 dB | 90 | Ionisator

Nieuw!

* Ultrastil met sleepmode!
* Filtereffectiviteit 99,97% / 0,3 µm
* 5 voudig OFT filtratie systeem
* Kleuren monitoring luchtkwaliteit
* CADR gecertificeerd
* Geschikt voor ruimtes tot 90m² / 225m³ / 965ft²

Effect van de HEPA UV Ionisator Luchtreiniger CA-509
De Intelligente highend Clean Air Optima® luchtreiniger CA-509 verzekert de gebruiker van gezonde, zuivere ademlucht in de binnenruimte.

Het excellente 5voudige OFT filtratie systeem reduceert de kans op infectiegevaren door virussen en bacteriën, allergie patiënten kunnen weer rustiger slapen en astma patiënten makkelijker ademen. Passief- en actief rokers gaat het merkbaar beter. Sick-Building-Syndrom veroorzakend binnenruimtegif zoals formaldehyde en zelfs tabaksrook verliezen hun bedreiging voor de menselijke gezondheid.

De beste eigenschappen van de Clean Air Optima® Hepa ionisator luchtreiniger CA-509
Altijd een gezond binnenmilieu in de ruimtes waar mensen veel tijd doorbrengen zoals in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hobbyruimte, kantoor, vergaderruimte, schoollokaal, behandelruimte etc. door het excellente: Optima Filter Technology/ 5OFT™ luchtzuiveringssysteem met slimme sensor

Het effectieve Clean Air Optima® 5 OFT™ filtratie systeem transformeert vervuilde binnenlucht naar gezonde ademlucht en reduceert praktisch alle ongewenst stoffen en geuren: vuildeeltjes tot 0,3 micron (zoals ultrafijne deeltjes, allergenen /pollen, schimmelsporen, huisstofmijt, huidschilfers) bacteriën en virussen, sigarettenrook, geuren, gassen en TVOC’s.

Zuivere ademlucht voorwaarde voor goede gezondheid!
De kwaliteit van de binnenlucht, die we inademen, is bepalend voor onze gezondheid en welbevinden. Hoe minder stof, allergenen, micro-organismen en chemische verontreinigingen we inademen, hoe geringer het gevaar ziek te worden.

Intelligente Clean Air Optima® luchtreinigers
Onze nieuwe generatie intelligente en sensorgestuurde luchtreinigers met de unieke Optima Filter Technology/ 5OFT™ zuiveren de lucht op een natuurlijke wijze zonder chemicaliën. Het excellente 5voudige OFT filtratie systeem transformeert vervuilde binnenlucht naar gezonde ademlucht.

Effectieve luchtreiniging in zeven stappen
1. Aanzuiging:
Aanzuigen van de verontreinigde binnenlucht door de geluidsarme, krachtige ventilator.
2. Intelligent Particle Sensor™
De ingebouwde slimme sensor meet en regelt volautomatisch de luchtkwaliteit. De ventilator met 3 snelheden anticipeert automatisch op het gemeten PM2.5 niveau qua belasting van de binnenlucht met vaste deeltjes.
3. Voorfilter
Het voorfilter vangt grotere stofdeeltjes en andere schadelijke stoffen, zoals haren en huidschilfers van huisdieren op.
4. Actief Koolstoffilter
Het actief koolstoffilter filtert effectief gassen, chemicaliën, sigarettenrook, vluchtige organische stoffen (VOC) en geuren zoals huisdier-, schimmel- , keuken- en verfgeuren formaldehyde, benzeen, ammonia, nicotine, etc. uit de binnenlucht.
5. TRUE HEPA filter met nano zilver coating
Zuivert 99,97% van alle zweefstoffen tot 0,3 micrometer (0,3 µm) uit de lucht. Het HEPA filter is het meest effectieve luchtfilter voor het verwijderen van:
• (fijn)stof, sigarettenrook, pollen
• allergenen
• alle andere vaste deeltjes
De antibacteriële laag van nano zilver coating op het filter elimineert bacteriën en schimmels.
HEPA filters worden in de USA geadviseerd door het U.S. Department of Homeland Security
6. DUO ionisator ozonvrij DIN EN 60335-2-65
Twee ionisatoren met een totale capaciteit van > 10.000.000 negatieve ionen / cm³ die in de gehele ruimte verspreid worden en daardoor schadelijke stoffen en geuren neutraliseren.
Negatieve ionen hangen zich aan stofdeeltjes, micro-organismen en andere ongewenste stoffen in de lucht en verbinden deze met elkaar. De deeltjes worden op deze wijze zwaarder dan de lucht en vallen neer of worden door de luchtreiniger uit de lucht gefilterd.
7. Gereinigde lucht
Schone, gezonde ademlucht stroomt de binnenruimte in.

Intelligent Particle Sensor™
De ingebouwde slimme sensor meet en regelt volautomatisch de luchtkwaliteit. De ventilator anticipeert automatisch met 3 snelheden op de door de sensor gemeten belasting van de binnenlucht met vaste deeltjes.

Partikelmeting/Fijnstof/PM2.5
Fijnstof is een verzamelnaam voor deeltjesvormige luchtverontreiniging met deeltjes die klein genoeg zijn om ingeademd te worden. Fijnstof in de lucht kan schadelijke effecten hebben op de gezondheid. De Europese Unie heeft in 1999 / 2008 grenswaarden voor fijn stof PM10 (particulate matter met een deeltjesgrootte van circa 10 micrometer / oftewel 10 micron) en PM2.5 (particulate matter met een deeltjesgrootte van circa 2.5 micrometer/oftewel-2.5micron)vastgesteld.

De belangrijkste bron van fijnstof vooral PM10 in het binnenmilieu is tabaksrook. Daarnaast is fijnstof zoals PM 2.5 afkomstig uit de open haard, van bakken en braden en stofzuigen.

Meting relatieve luchtvochtigheid en temperatuur
Belangrijke aspecten voor effectieve luchtreiniging: relatieve luchtvochtigheid tussen de 40 – 60% en een kamertemperatuur van ca 20 – 25° C in de binnenruimte.

Kleurenmonitor luchtreiniger CA-509
De luchtreiniger type CA-509 informeert door middel van de kleurenmonitor, met een blauwe, rode of groene lichtindicatie, over de actuele status van de binnenluchtkwaliteit.

Technische specificaties CA-509
• Voor ruimtes tot 90m² / 225m³
• Kleurenmonitor luchtkwaliteit door meting PM2.5 niveau, temperatuur en luchtvochtigheid in de binnenruimte
• Laag geluidsniveau ventilator 36dB(A) Low 1 / 49,5dB(A) Middle 2 / 64dB(A) Turbo 3
• 3 selecteerbare ventilator instellingen Sleep/Turbo/Automatisch
• Ultrastil met sleepmode voor gebruik in de slaapkamer!
• Kinderslot: beveiliging tegen ongewenst gebruik van het systeem
• Gemakkelijk te verplaatsen door praktische handgreep
• Timerfunctie 1/2/4/8 uur • Stroomspanning AC 220V – 240V / 50Hz
• Stroomverbruik max. 78 Watt – Turbo 3 / 32 Watt – Middle 2 / 12 Watt – Low 1
• Overzichtelijk bedieningspaneel met tiptoetsen
• Filter Life Monitor in de Reset toets met LED signaal
• EFR (Easy Filter Replacement): na 2000 bedrijfsuren op eenvoudige wijze filters vervangen
• Elegant en compact tablet design
• Afmetingen BxDxH 37,4 x 20,1 x 59,4cm (EAN code: 8718546311796 ) (ID: 9200000083437156 Clean Air Optima) Zal je zo meteen ook opnieuw klus gerief aanschaffen in Zevenhuizen ? Intelligente HEPA ionisator luchtreiniger CA-509 in Zevenhuizen

Shoppen in Groningen

Meestal wordt jouw artikel “Intelligente HEPA ionisator luchtreiniger CA-509” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Luchtreinigers in de streek van Eemsmond (Nederland).

Online in Eemsmond

Er zijn verschillende manieren om deals te vinden in Zevenhuizen.


Er bestaan veel shops nabij Eemsmond.

Meestal zul je hem ook online bestellen, bv. via bol.com !! skijar.nl Intelligente HEPA ionisator luchtreiniger CA-509 in Zevenhuizen