Princess 162720 – Steengrill (Moespot) ☆☆☆

Princess 162720 - Steengrill in Moespot

Gourmetset | 8 pannetjes | Antiaanbaklaag | Ovaal | 1200 Watt

De Princess 1627200 Oval Steengrill & Raclette Party is een steengrill en raclette inéén. Steengrillen is een gezellige manier om samen met je gezin of familie op een gezonde manier te gourmetten. Je hoeft geen boter of olie te gebruiken, alleen de hitte van de steen en als je wilt wat zout zorgt ervoor dat je vlees, vis en groenten heerlijk worden.

Hoogwaardige steengrillplaten met warmte-element
Dankzij het geïntegreerde warmte-element hoef je de steengrillplaat niet eerst voor te verwarmen in de oven. Daarnaast blijft de plaat ook langere tijd op temperatuur doordat ze warm gehouden door het verwarmingselement. Strooi desgewenst zout op de platen en geniet van een vetvrije manier van gezellig samen koken en eten.

Altijd de ideale temperatuur
De Princess Oval Steengrill & Raclette Party heeft een geïntegreerde thermostaat zodat je voor elk gerecht de juiste temperatuur kan instellen. Dankzij het vermogen van 1200 Watt bereikt hij de ingestelde temperatuur snel zonder hem eerst voor te verwarmen.

Geniet samen met je familie en vrienden
Samen met je gezin heerlijk samen dineren tijdens de feestdagen of lekker in het weekend eten met vrienden. Het kan allemaal met de Princess Oval Steengrill & Raclette Party. Het totale bakoppervlak van biedt genoeg ruimte voor 8 personen. Dankzij de ovalen vorm kan iedereen zijn eigen vlees bakken en is er nog genoeg ruimte over voor vlees, groenten en sauzen. Bij het gourmetstel ontvang je verder ook 8 raclette pannetjes en 8 houten spatels.

Makkelijk schoon te maken
Laat na het gebruik het gourmetstel afkoelen en veeg de grillplaat schoon met keukenpapier. De laatste restjes en de behuizing kan je eenvoudig afnemen met een zachte, vochtige doek. De pannetjes kunnen in de vaatwasser gereinigd worden.

Op alle producten van Princess ontvang je 24 maanden garantie

Wat vind je in de doos:
Princess Oval Steengrill & Raclette Party, 8 raclette pannetjes, 8 houten spatels, handleiding

Redenen om voor de Princess Oval Steengrill & Raclette Party te kiezen:

  • Kies voor racletten en steengrillen dankzij de stenen grillplaat en de bijgeleverde raclette pannetjes
  • Zwarte behuizing met een geïntegreerde thermostaat voor de optimale temperatuur
  • Groot bakoppervlak voor 8 personen en inclusief 8 pannetjes en 8 spatels
  • De steengrillplaten hoeven niet opgewarmd te worden in de oven dankzij het vermogen van 1200 Watt
  • Makkelijk schoon te maken dankzij de vaatwasserbestendige onderdelen

(EAN code: 8712836319950 ) (ID: 9200000035869702 Princess) Zal je zo meteen ook opnieuw klus gerief bestellen in Moespot ? Princess 162720 - Steengrill in Moespot

Webshops in Overijssel

Meestal wordt jouw goed “Princess 162720 – Steengrill” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Gourmetstellen in de streek van Steenwijkerland (Nederland).

Winkels in Steenwijkerland

Er zijn veel opties om artikelen aan te schaffen in Moespot.


Er zijn tal van shops nabij Steenwijkerland.

Meestal kan je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! www.skijar.nl Princess 162720 - Steengrill in Moespot