Profoon D-Sign Graham – vaste telefoon – Zwart (Gennep) ▷

Profoon D-Sign Graham - vaste telefoon - Zwart in Gennep

1 handset(s) | Geschikt voor netwerk in belgië|Nederland

Oude telefoon D-Sign Graham: authentiek, robuust en minimalistisch
Weer eens zo’n oude telefoon van vroeger in de hand houden? Toen bellen nog niet zo vluchtig als nu was, maar letterlijk een ‘gewichtige zaak’. We zijn bijna vergeten hoe dat voelt. De D-Sign Graham brengt u terug naar die tijd. Deze retro telefoon is helemaal gestyleerd naar de originele Graham Bell telefoon en heeft een retro look en feel. Met een bakelieten look, een echte mechanische bel en stevig robuust katoen omvlochten koord brengt hij de kwaliteiten van een oude telefoon terug in uw huis.

Minimalistisch design, geen overbodige functies
De Profoon D-Sign Graham doet precies wat u er van verwacht: zorgen voor prettige, goed verstaanbare telefoongesprekken. U kunt een telefoongesprek doorschakelen naar een ander toestel in huis. En dat is het: want naast een minimalistisch design, is ook de functionaliteit ook basic gehouden. De Graham bezit geen andere opties dan de hoognodige. En daarmee is de D-Sign Graham niet alleen heel geschikt voor de oudere beller die terug verlangt naar simpeler tijden, maar wordt hij ook omarmt door jonge mensen die back-to-basic en authenticiteit tot trend hebben verheven.

Een oude telefoon met hedendaagse service
Zoals alle toestellen van Profoon voldoet de D-Sign Graham aan de hoogste eisen van kwaliteit. We hebben de telefoon ontwikkeld en uitgebreid getest in onze eigen Research & Development-faciliteiten in ‘s-Hertogenbosch. En zoals u gewend bent van ons krijgt u bij de D-Sign Graham de service die u zoekt. Dat betekent dat u op onze website en in de meegeleverde Nederlandstalige handleiding alle nuttige informatie kunt vinden die voor het gebruik van dit toestel nodig is. En als u toch nog vragen hebt dan helpen onze servicemedewerkers u via e-mail en telefoon graag verder. Met Profoon kiest u voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit. (EAN code: 8712412562459 Huistelefoon geschikt voor een Belgische en Nederlandse telefoonaansluiting) (ID: 9200000012520533 Profoon) Zal je straks ook terug kleding bestellen in Gennep ? Profoon D-Sign Graham - vaste telefoon - Zwart in Gennep

Klussen in Limburg

Meestal wordt jouw artikel “Profoon D-Sign Graham – vaste telefoon – Zwart” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics DECT telefoons in de streek van Gennep (Nederland).

Winkels in Gennep

Er zijn verschillende opties om items te vinden in Gennep.


Er zijn tal van winkels nabij Gennep.

Vaak kan je hem ook online bestellen, bv. via bol.com !! skijar.nl Profoon D-Sign Graham - vaste telefoon - Zwart in Gennep