Bouletta Lederen iPhone 5S & SE Hoesje – BookCase – Burned Cognac (De Hoef) ☆☆☆☆

Bouletta Lederen iPhone 5S & SE Hoesje - BookCase - Burned Cognac in De Hoef

Geschikt voor: Apple iPhone 5/5s

Kenmerken:
Deze hoogwaardige BookCase gemaakt door Bouletta biedt optimale bescherming voor uw ‘iPhone 5 & 5S’ en is erg handig en gemakkelijk te gebruiken. Dit verfijnde ‘Vessel Brown’ leren cover is een unieke eye-catcher.
De fluweelachtige voering aan de binnenkant beschermt uw telefoon tegen krassen en stof.
De rubberen kunststof frame waarin de iPhone 5 & 5S wordt geplaatst, versterkt deze bescherming. Dit is geen goedkope plastic en gemaakt van zeer hoge kwaliteit rubber.

Gebruiksgemak:
U kunt alle knoppen en functies van uw iPhone 5 & 5S gewoon gebruiken terwijl deze in de BookCase zit. De uitsparingen aan weerszijden zorgen ervoor dat de knoppen en aansluitingen gewoon toegankelijk zijn. Ook is er een opening voor de camera en flitser aanwezig.

Een handig extraatje dat de Bouletta Book-case biedt is de mogelijkheid om de hoes ook als portefeuille te gebruiken. Als je de hoes openklapt heb je aan de linkerkant ruimte voor drie pasjes.

Design:
Het iPhone 5 & 5S hoesje heeft een lekker dun design. De Bouletta logo’s aan de voor- en achterkant geven de cover/hoesje een exclusief uiterlijk. De BookCase is duurzaam door de kwaliteit van het leer en stikwerk.

Algemene Informatie:
• Deze cover is gemaakt van echt hoogwaardig kwaliteits leder.
• Deze hoesje is speciaal gemaakt voor de iPhone 5 & 5S en heeft dus de optimale pasvorm.
• Bouletta combineert een goede bescherming met een stijlvol uiterlijk.
• De getoonde afbeeldingen zijn representatief; kleine kleurverschillen zijn mogelijk.
• Alle Bouletta lederen producten worden uitsluitend in Istanbul vervaardigd door ambachtslieden met de hand. Elk stuk is een miniatuur meesterwerk, superieur in ontwerp en afwerking.
• Sommige design patronen die we gebruiken op leer, bijv. Antic, zou kunnen leiden tot lichte markeringen en krassen. Dit is een kenmerk van dit patroon en maakt het product uniek, net als vingerafdrukken. Deze markeringen worden niet beschouwd als een fout, uw hoesje krijgt hierdoor een authentieke uitstraling. (EAN code: 8691060501198 Écht Kwaliteitsleder & Handmade) (ID: 9200000027097740 Bouletta) Zal je binnenkort eveneens opnieuw speelgoed aanschaffen in De Hoef ? Bouletta Lederen iPhone 5S & SE Hoesje - BookCase - Burned Cognac in De Hoef

Samen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw item “Bouletta Lederen iPhone 5S & SE Hoesje – BookCase – Burned Cognac” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Eersel (Nederland).

Winkels in Eersel

Er zijn verschillende opties om artikelen te vinden in De Hoef.


Er zijn veel winkels nabij Eersel.

Meestal zul je het ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Bouletta Lederen iPhone 5S & SE Hoesje - BookCase - Burned Cognac in De Hoef