DiiFA WS-P8 Silver- Zeer kleine volledig draadloze bluetooth headset met krachtige powerbank (2.100 mAh) (Wasmuel) ☆☆

DiiFA WS-P8 Silver- Zeer kleine volledig draadloze bluetooth headset met krachtige powerbank (2.100 mAh) in Wasmuel

Draadloos | Noise cancelling | Met microfoon

Koppel de volledig draadloze oordoppen gemakkelijk via Bluetooth 4.1 aan een smartphone of bijvoorbeeld tablet en ervaar zelf de geweldige geluidsbeleving. Naast het luisteren van muziek of audioboeken, kan er door de ingebouwde microfoon ook mee worden gebeld.

Bijna onzichtbaar
De DiiFA oordoppen zijn door de kleine pasvorm zeer comfortabel en passen prima in elk oortype. Daarnaast is de koptelefoon volledig draadloos, waardoor deze met het blote oog bijna niet is waar te nemen. Om een goede pasvorm te realiseren leveren wij standaard 3 eartips mee. Ook al zijn ze zo klein, er wordt zeker niet ingeleverd op de kwaliteit. Menig gebruiker is erg enthousiast over de perfecte stereo geluidsbeleving.

Compatibiliteit
Met de Bluetooth 4.1 techniek en Multi-Link mogelijkheid koppel je de headset zo aan elk slim apparaat en heb je tot wel 10 meter bewegingsvrijheid.

Overal opladen
Opladen wanneer het jou uitkomt. De meegeleverde Powerbank met een grote capaciteit van 2.100 mAh laad de oordoppen in een uur volledig op en dit is 15 keer mogelijk. Er wordt gebruik gemaakt van de techniek ‘magnetisch opladen’. De Powerbank trekt de oordop bij het plaatsen in de behuizing op de juiste plek en begint direct met opladen.
Het is ook mogelijk om je smartphone of andere elektronische apparatuur op te laden. Met de ingebouwde batterij luister je minimaal 1,5 uur naar muziek of kun je dezelfde tijd bellen. In Stand-by stand houden de batterijen het 80 uur vol. Door het gebruik van kwalitatief goede en krachtige batterijen kan de koptelefoon lang worden gebruikt. Hiermee voldoen de oordoppen aan de eisen van menig gebruiker.

Geschikt voor veel doeleinden
Perfect te gebruiken voor onder andere sportactiviteiten zoals hardlopen, fitness en bijvoorbeeld fietsen. Tijden het sporten geniet je ondertussen van je favoriete muziek.

Met één druk op de knop
Activeer je Siri of de Google assistent òf vertel je wie je wilt bellen.

Alle belangrijke kenmerken op een rijtje:
– Volledig draadloos (bereik 10 meter)
– Stand-by tijd: 80 uur
– Tot 1,5 uur muziek luisteren of
telefoneren
– Magnetisch opladen met
Powerbank. Dit is 15 keer mogelijk.
Daarna moet de Powerbank zelf
opgeladen worden
– In 1 uur weer volledig opgeladen
– Mogelijkheid om andere apparaten
op te laden
– Met meerdere apparaten te
koppelen door multi-link functie
– Zeer licht en klein
– Compatibel met al je slimme
apparaten

Specificaties:
– Model: WS-P8
– Bluetooth versie 4.1
– Bluetooth profiel:
A2DP/HFP/HSP/AVRCP
– Batterij capaciteit oordop: 50 mAh
– Batterij capaciteit Powerbank: 2100
mAh
– Microfoon
– Multi-link functie
– Ruisonderdrukking
– Lichtgewicht: 3,5 gr.
– Afmeting oordop: 21 X 13,8 mm
– Afmeting Powerbank: 90 X 40 X 23
mm (EAN code: 7107108327589 ) (ID: 9200000079886955 DiiFA) Ga je zo meteen eveneens opnieuw speelgoed kopen in Wasmuel ? DiiFA WS-P8 Silver- Zeer kleine volledig draadloze bluetooth headset met krachtige powerbank (2.100 mAh) in Wasmuel

Winkelen in Henegouwen

Meestal wordt jouw bestelling “DiiFA WS-P8 Silver- Zeer kleine volledig draadloze bluetooth headset met krachtige powerbank (2.100 mAh)” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics In-ear oordopjes in de streek van Quaregnon (België).

Waar? in Quaregnon

Er zijn veel opties om deals te bestellen in Wasmuel.


Er bestaan veel shops nabij Quaregnon.

Vaak kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl DiiFA WS-P8 Silver- Zeer kleine volledig draadloze bluetooth headset met krachtige powerbank (2.100 mAh) in Wasmuel