Hahnel ProCube Twin Charger acculader voor 2 Fuji of Panasonic accu’s (Niebert) ☆☆☆

Hahnel ProCube Twin Charger acculader voor 2 Fuji of Panasonic accu's in Niebert

HĂ€hnel ProCube Twin Charger voor Fuji en Panasonic
Met de bijzondere HĂ€hnel ProCube voor Fuji en Panasonic is het mogelijk om twee Fuji of Panasonic camera-accu’s tegelijkertijd op te laden. Bovendien is er een USB-aansluiting aanwezig om portable apparatuur te kunnen opladen en in een speciale houder kunnen ook nog eens vier AA batterijen opgeladen worden. Deze compact vormgegeven, universele acculader wordt geleverd inclusief een EU stekker, een UK stekker en een USA stekker waardoor hij echt wereldwijd bruikbaar is. Ideaal voor fotografen op reis.

Professionele dubbele acculader
De professionele HĂ€hnel ProCube is geschikt voor het tegelijkertijd opladen van twee HĂ€hnel camera-accu’s voor Fuji of Panasonic, maar uiteraard is de ProCube ook geschikt voor de originele camera-accu’s voor die merken. Zo is de HĂ€hnel Twin Charger geschikt voor het laden van de Fujifilm WP-W126 en de Panasonic DMW-BLC12, DMW-BLF19 en DMW-BLG10 accu’s. De acculader is in staat om, afhankelijk van het type en de capaciteit van de camera-accu, in 1 tot 2 uur een lege batterij weer op te laden. De ProCube past zijn laadsnelheid en laadvermogen automatisch aan op basis van de camera-accu die in de lader geplaatst wordt. Geavanceerde laadtechnologie met een microchip voorkomt het overladen en oververhitten van de accu’s, waardoor je zeker bent van een veilig opgeladen accu.

Minimalistisch vormgegeven acculader
De HĂ€hnel ProCube voor Fuji en Panasonic neemt weinig ruimte in en is elegant en minimalistisch vormgegeven. Om er voor te zorgen dat je precies weet waarmee deze acculader bezig is, heeft HĂ€hnel een LCD-display aangebracht dat de laadstatus van de accu’s individueel weergeeft. Wel zo prettig om te controleren hoeveel stroom er nog in je accu zit voor je hem oplaadt. Er is goed nagedacht over de functionaliteit van de ProCube want met een speciale tray kun je ook AA batterijen opladen. Dankzij de handige USB-aansluiting is het bovendien mogelijk om ook apparatuur zoals een iPhone, iPod, PDA of gameconsole op te laden.

Batterijladers, camera-accu’s en oplaadbare batterijen
Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede camera-accu’s en oplaadbare batterijen in je camera te gebruiken. HĂ€hnel levert die accu’s en batterijen! Als het gaat om batterijen, foto- en videoaccu’s en batterijladers staat de goede naam van deze Ierse onderneming al jaren als een huis. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu’s voor digitale camera’s Ă©n camcorders. Er is dus altijd wel een accu, batterij of lader die aan jouw eisen voldoet.

Betrouwbare leverancier van energieproducten
HĂ€hnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera’s en camcorders. HĂ€hnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft HĂ€hnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. (EAN code: 5099113005649 ) (ID: 9200000063876464 HAHNEL) Ga je zo meteen eveneens terug make up bestellen in Niebert ? Hahnel ProCube Twin Charger acculader voor 2 Fuji of Panasonic accu's in Niebert

Samen in Groningen

Meestal wordt jouw item “Hahnel ProCube Twin Charger acculader voor 2 Fuji of Panasonic accu’s” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Opladers in de regio van Marum (Nederland).

Winkels in Marum

Er zijn veel manieren om koopwaar te zoeken in Niebert.


Er bestaan tal van winkels nabij Marum.

Meestal wil je het ook via het internet bestellen, bv. via bol !! WWW.skijar.nl Hahnel ProCube Twin Charger acculader voor 2 Fuji of Panasonic accu's in Niebert