Sony MDR-XB650BT – Draadloze eXtra Bass on-ear koptelefoon – Zwart (Haasrode) ☆☆

Sony MDR-XB650BT - Draadloze eXtra Bass on-ear koptelefoon - Zwart in Haasrode

Draadloos | Met afstandsbediening | Met microfoon

De Sony MDR-XB650BT zorgt voor een nieuwe ontmoeting tussen een krachtige bas en draadloos muziekluisteren. Er zitten geen vervelende kabels meer in de weg zodat je vrij kunt genieten van heerlijke muziek met diepe bas. Met de superieure geluidsisolatie zul je niet worden gestoord door je omgeving en kun je één worden met de muziek waar jij van houdt. Het aangename comfort en design zorgen voor een bevredigend gevoel. Dat is maar goed ook, want met een batterijlevensduur tot 30 uur kun je eindeloos genieten. Vrij bewegen door de kamer of in de buitenlucht zal geen enkel probleem zijn met een bereik tot wel 10 meter. Het is via NFC mogelijk om je muziekspeler met slechts één enkele tik met de Sony MDR-XB650BT te verbinden. Je kunt natuurlijk ook gewoon via Bluetooth verbinden en genieten van de unieke extra bas ervaring. Met de draaibare oorschelpen zal het gemakkelijk zijn om de hoofdtelefoon mee op reis te nemen en om te bewegen op je hoofd. Muziekluisteren zoals in de club, doe je met de Sony MDR-XB650BT.

Belangrijkste kenmerken van de Sony MDR-XB650BT:

  • Volledige vrijheid dankzij het draadloze model
  • Met EXTRA BASS genieten van diep en krachtig geluid
  • Dankzij Bluetooth en NFC One-touch kun je met één aanraking je apparaat verbinden
  • Met een volle batterij kun je tot wel 30 uur luisteren
  • Gemakkelijk op te bergen dankzij de draaibare oorschelpen
  • 30mm driversunit en een frequentierespons van 20 – 20.000 Hz

Voel de kracht van EXTRA BASS
De speciaal voor dancemuziek gemaakte technologie levert een diepe en krachtige bas.

Sony MDR-XB650BT

Bas met extra diepte
Deze hoofdtelefoon heeft Bass Booster-technologie. Deze technologie zorgt met een akoestische afdichting voor superieure geluidsisolatie en strakke basrespons.

Overal langere speelduur
Met een langere batterijlevensduur kun je tot wel 30 uur luisteren naar superieur geluid. Bovendien geniet je dankzij Bluetooth en NFC One-touch van draadloze connectiviteit.

Sony MDR-XB650BT

Comfortabel luisteren
Het compacte en lichte ontwerp van de hoofdtelefoon zorgt niet alleen voor urenlang luistercomfort maar versterkt ook de bas.

Gemaakt voor bas
De structuur van de verstelbare hoofdband is geoptimaliseerd voor het afspelen van diepe bas en zorgt voor een stabiele pasvorm die de trillingen van de krachtige basnoten tot een minimum beperkt.

Sony MDR-XB650BT

Vorm ontmoet functie
Zachte oorkussens zorgen voor een grotendeels luchtdichte afsluiting waardoor geen bas verloren gaat. Als je ze niet gebruikt, kunnen de oorschelpen plat worden opgevouwen zodat je ze gemakkelijk kunt inpakken.

Sony MDR-XB650BT (EAN code: 4548736021563 Sony on-ear hoofdtelefoon met extra bas, Bluetooth, NFC, afstandsbediening en microfoon voor handsfree bellen) (ID: 9200000054779818 Sony) Ga je straks ook opnieuw kleding aanschaffen in Haasrode ? Sony MDR-XB650BT - Draadloze eXtra Bass on-ear koptelefoon - Zwart in Haasrode

Webshops in Vlaams Brabant

Meestal wordt jouw artikel “Sony MDR-XB650BT – Draadloze eXtra Bass on-ear koptelefoon – Zwart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics On-ear koptelefoons in de streek van Oud-Heverlee (België).

Online in Oud-Heverlee

Er zijn veel manieren om koopwaar te zoeken in Haasrode.


Er zijn tal van shops nabij Oud-Heverlee.

Misschien kan je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! skijar.nl Sony MDR-XB650BT - Draadloze eXtra Bass on-ear koptelefoon - Zwart in Haasrode