Olympus OM-D E-M1 Mark II + 12-40mm (Pasop) ☆☆☆☆

Olympus OM-D E-M1 Mark II + 12-40mm in Pasop

Micro FT sensor | 21,8 megapixel | 4K video | Wifi

De Olympus OM-D E-M1 Mark II is het nieuwe vlaggenschip van Olympus. De camera blinkt uit in zijn snelheid. Het is mogelijk om achttien foto’s per seconde te maken met continue autofocus. Ook in rawformaat. De camera is ook zeer geschikt voor video. Met de 4K resolutie en de vijfassig gestabiliseerde sensor maak je haarscherpe video’s. De camera is relatief licht in gewicht en spatwaterdicht. Dit maakt de Olympus OM-D E-M1 Mark II een uitstekende camera voor op reis.

Plus- en minpunten van de Olympus OM-D E-M1 Mark II

Pluspunten Twee SD-kaart sloten
Pluspunten Mis niets met 18 beelden per seconde
Pluspunten 3 inch kantelbaar touchscreen
Minpunten Vereist de nodige camerakennis

High-speed prestaties
Alles draait om snelheid, en met de E-M1 Mark II beschikken fotograferen over een camera die buitengewoon snel reageert en uitstekend presteert. Tot 60 frames per seconde. Zoals nog nooit vertoond!

Precisie en functionaliteit
De E-M1 Mark II is voorzien van een revolutionair AF-systeem met een on-chip fasedetectie met 121 ‘all cross’-type scherpstelpunten. Dit zorgt niet alleen voor een hogere snelheid en betere prestaties, maar ook voor een nog grotere precisie.

Mobiliteit en betrouwbaarheid
De E-M1 Mark II-body weegt slechts 500 g en is dus heel eenvoudig overal mee naartoe te nemen. En dankzij de robuuste constructie is hij geschikt voor omstandigheden waar een D-SLR niet tegen bestand is.

Uitmuntende beeldkwaliteit
De veelgeprezen spiegelloze cameratechnologieën van OLYMPUS en nieuwe E-M1 Mark II-innovaties zoals de 20M Live MOS-sensor helpen u om prachtige, professionele resultaten te behalen. (EAN code: 4545350050863 ) (ID: 9200000069841541 Olympus) Ga je zo meteen eveneens terug parfum kopen in Pasop ? Olympus OM-D E-M1 Mark II + 12-40mm in Pasop

Winkelen in Groningen

Meestal wordt jouw goed “Olympus OM-D E-M1 Mark II + 12-40mm” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Systeemcamera’s in de regio van Leek (Nederland).

Winkels in Leek

Er zijn verschillende manieren om items te vinden in Pasop.


Er bestaan tal van shops nabij Leek.

Misschien kan je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! skijar.nl Olympus OM-D E-M1 Mark II + 12-40mm in Pasop